Za nove prilike!

Brojne zvijezde podržale akciju za obrazovanje mladih: ‘Tako se grade bolje životne priče‘

Lejla Filipović, Bojana Gregorić-Vejzović i Marijana Batinić samo su neke od poznatih osoba koje su ponosno podržale Franckovu inicijativu te podsjetile na važnost stjecanja znanja.

Franck Jubilarna, u suradnji humanitarnom akcijom Korak u život, provodi društveno odgovorni projekt u sklopu kojeg donira 50 lipa od prodaje popularne Ciglice, odnosno vakuumiranog pakiranja Jubilarne kave od 250 grama. Akcija prikupljanja sredstava traje do 8. svibnja i namijenjena je osiguravanju stipendija za fakultetsko obrazovanje mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

"Ciglica svakom šalicom već generacijama piše najtoplije priče. Sada, u suradnji s Korakom u život, ostvaruje snove onih kojima su tople priče najpotrebnije - djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Naime, život, baš kao i šalica kave, može biti sladak, ali i gorak. Stoga svjesni svoje uloge i odgovornosti prema društvu u kojem poslujemo već punih 130 godina, donacijom 50 lipa od prodaje svake Ciglice, zajedno s našim potrošačima, želimo biti podrška mladima da sigurnije zakorače u život", izjavila je Aleksandra Zlatanovski, Group Brand menadžerica za kategoriju mljevene kave iz Francka.

image

Akciju su podržale brojne zvijezde te pokazale kako drže do budućnosti mladih.

PROMO

U Hrvatskoj svake godine značajan broj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završi srednju školu, ali nema financijske mogućnosti za nastavak obrazovanja jer gube pravo na udomiteljski smještaj. Upravo zbog tog te brojnih drugih problema s kojima se susreću na svome putu pri ulasku u svijet odraslih, mnogi od njih nemaju priliku nastaviti školovanje, usprkos svojim željama. Upravo iz tog razloga Franck Jubilarna je odlučila podržati humanitarnu akciju Korak u život kako bi mladima zajedno pružili priliku za nastavak obrazovanja i profesionalnog razvoja.

image

Među brojnim se poznatima posebno istaknula Lejla Filipović, koja je ponosno pozirala u čast akcije.

PROMO

"Iznimno nas veseli ova akcija u kojoj se vežu dva snažna brenda, dvije uspješne priče, a sve s ciljem pomoći mladima koji trebaju našu podršku u najosjetljivijem periodu svog odrastanja, u svom iskoraku u svijet odraslih. Zahvaljujem rukovodstvu Francka što su prepoznali našu akciju i što nas podržavaju, baš kao i svim donatorima koji su kroz dosadašnje aktivnosti bili uz akciju Korak u život ili će to uskoro postati", zaključio je Darko Radišić, voditelj akcije Korak u život.

image

Lejla Filipović zasjala je u elegantnom izdanju te plijenila poglede.

PROMO

Uz prikupljanje sredstava, Franck će, uz podršku svojih stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim resursima, za sve prošle i trenutne stipendiste Koraka u život organizirati edukativne radionice kako bi stipendistima pomogli te ih što bolje pripremili za ulazak na tržište rada. Naime, Franck već niz godina otvara poslovni put mladim talentima kroz dvogodišnji mentorski pripravnički program Start Up za studente koji su na kraju fakultetskog obrazovanja.

image

Marijana Batinić i Bojana Gregorić pozirale su s Group Brand menadžericom Alexandrom Zlatanovski, Darkom Radišićem, voditeljem akcije Korak u život i Marijom Pintarić, stipendisticom humanitarne akcije.

PROMO

U okviru ovoga programa, Franck pripravnicima nudi vrijedno radno iskustvo, stjecanje novih znanja i usavršavanje, konkurentna mjesečna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja. Tako se u Franck, na dvogodišnje usavršavanje i stjecanje vrijednog radnog iskustva iz različitih područja poslovanja, svake druge godine mogu prijaviti novi pripravnici, a stipendisti akcije Korak u život također će imati priliku biti obuhvaćeni ovim selekcijskim procesom.

Čitajte i: Lejla Filipović pokazala top zimske komade, mnoge će ih žene poželjeti kopirati

image

Domaće su glumice i voditeljica zablistale podržavajući hvalevrijednu akciju.

PROMO

"Iznimno sam zahvalna što sam stipendist ove hvalevrijedne akcije. U ove tri godine uvelike mi je olakšala život, kako akademski, tako i privatni. Pomoću stipendije mogu nastaviti željeno školovanje u ovo izazovno i zahtjevno doba", kazala je Marija Pintarić, stipendistica humanitarne akcije Korak u život.

Važnost ove akcije prepoznale su i podržale i mnoge osobe iz javnog života poput Bojane Gregorić Vejzović, Nataše Janjić, Mirne Medaković, Lejle Filipović te brojnih drugih.

image

'Školovanje je najvrjedniji zalog za sigurnu budućnost', kazala je Bojana Gregorić-Vejzović.

PROMO

"Školovanje je najvrjedniji zalog za sigurnu budućnost, stoga sam ponosna da mogu biti dio podrške akciji Korak u život. Tako se grade bolje i ljepše životne priče. Sretno svim korisnicima, odnosno polaznicima na visoko obrazovanje", izjavila je glumica Bojana Gregorić Vejzović, ambasadorica ovoga projekta.

image

Uz prikupljanje sredstava, Franck će za sve prošle i trenutne stipendiste Koraka u život organizirati edukativne radionice.

PROMO

Inače, Franck u ovoj godini obilježava svoju 130. obljetnicu, a jedna od istaknutih godina za kompaniju upravo je bilo predstavljanje Jubilarne kave 1972. godine, tako da i Jubilarna obilježava punih 50 godina. Svoj specifični oblik, odnosno vakuumirano pakiranje, a time i nadimak Ciglica, dobila je 1993. godine, što je omogućilo da Jubilarna mljevena kava zadržava svježinu uz bogat okus prepoznatljiv generacijama ljubitelja vrhunske kave.

Linker
16. studeni 2022 00:23