SVE JE NA STOLU

Bruna Biancardi s Neymarom čeka bebu, ali dozvoljava mu skoro sve - čak i varanje

Brazilski nogometni superstar s influencericom Brunom Biancardi čeka bebu, ali se prema njihovom dogovoru pod određenim uvjetima smije upuštati u afere s drugima.

Smatraju ga jednim od najvećih čarobnjaka na nogometnom terenu u povijesti, njegovo osobno bogatstvo procjenjuje se na dvjesto milijuna dolara, a njegov ljubavni život je priča za holivudsku melodramu. Brazilski superstar Neymar da Silva Santos Júnior s djevojkom, influencericom Brunom Biancardi čeka bebu, ali je ovih dana samo pet mjeseci uoči termina poroda svoje drage, viđen u društvu bivše - Brune Marquezine. Prema pisanju portala SPORTbible Neymar se smije, pod određenim uvjetima, upuštati u afere s drugim ženama, ali se ne smije s njima ljubiti u usta, za vrijeme odnosa mora koristiti zaštitu i mora ih držati u tajnosti. Ono što nije dopušteno drugim smrtnicima, Neymaru očito - jest.

image

Neymar Jr i Bruna Biancardi na Floridi

PICHICHIPIXX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Rođen je 5. veljače 1992. u gradu Mogi das Cruzes na periferiji brazilskog megalopolisa Sao Paola. Nogomet je počeo trenirati u lokalnom klubu za koji je branio, a igrati je počeo kad je trener primijetio njegov nevjerojatni talent za kontrolu lopte i driblanje protivnika. Prema nogometu ga je usmjerio otac Neymar Sr., građevinski poduzetnik i bivši nogometaš, koji je u najranijem uzrastu preuzeo brigu o karijeri svoga sina, a i danas mu vodi financije.Najvažnije žene u Neymarovu životu su majka Nandine i sestra Raffaella: koliko mu znače govori podatak da u svoje ugovore ugrađuje klauzule da mu klub za koji igra mora osigurati slobodne dane kako bi ih mogao posjetiti i s njima proslaviti rođendan.

image

U ožujku je bila na pariškoj reviji Victorije Beckham

BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Obožava tetovaže i ima ih više od pedeset: njima je ukrasio sve dijelove svoga tijela od vrata do potkoljenica, a mnoge tetovaže koje izradio brazilski tatooo majstor Adao Rosa posvećeni su članovima obitelji - sestri, majci i ocu, te vjeri. Iako je praktični vjernik, Carolinu Dantas, majku svoga sina Davija Lucce, rođenog 2011., nije oženio, nego joj je nakon rođenja sina nastavio novčano pomagati. Njegov otac je, naime, procijenio da za sinov imidž nije primjereno da bude u braku.

image

Bruna Briancardi u Miamiju s Neymarovom sestrom Rafaellom Santos

PICHICHIPIXX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim Caroline Dantas, u njegovoj ljubavnoj biografiji jedina duža veza je ona s brazilskim modelom Brunom Marquezine s kojom je bio pet godina. Iza njega su i veze s manekenkom Sorajom Vučelić i američkom influensericom Nataliom Barulich, kćeri zagrebačkog poduzetnika. Izjavio je da obožava djevojke s rupicama na obrazima (može i na bradi), a kako će se razvijati njegova veza s Brunom Biancardi tek će se vidjeti.

image

Na kanskom festivalu trudnički trbuh je već bio - vidljiv

GENIN NICOLAS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
22. travanj 2024 15:02