Pronašla je svoj put...

Cameron Diaz nakon odlaska iz Hollywooda uživa u vrhunskom vinu: ‘Moj je život potpuno drugačiji‘

Nakon što je raskrstila s filmskim svijetom, glumica je s prijateljicom lansirala brend organskog vina, a tvrdi kako joj je to potpuno promijenilo život.

Bivša glumica Cameron Diaz otvoreno je progovorila o miru koji je pronašla nakon što je odlučila napustiti Hollywood. Naime, nakon zavidne glumačke karijere, Diaz se okrenula - vinarstvu.

'Moj je život potpuno drugačiji nego u ono vrijeme kada sam snimala filmove', otkrila je glumica za Harper's Bazaar.

Naime, prijateljice Cameron Diaz i Katherine Power jednog su dana zajedno popile nekoliko čaša vina i zapitale se kakvi su zapravo sastojci vina koje piju.

image

Cameron Diaz s prijateljicom je pokrenula vina Avaline.

FOTOGRAFIJE: THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Razgovarale smo o tome kako smo sve svjesnije onoga što ulazi u naša tijela, pogledale smo bocu vina i shvatile da je to jedan od rijetkih proizvoda bez nutritivnih informacija i sastava", kazala je poduzetnica Katherine Power.

Čitajte i: Cameron Diaz uživa u majčinstvu i mirovini: ‘Volim glumu, ali previše je zaokupirala moj život, bez nje sam potpuna žena‘

Pomislile su kako bi mogle kreirati brend čistog vina, stvorenog od organskog grožđa i bez tajnih sastojaka. No, nisu znale baš ništa o proizvodnji vina pa su odletjele u Španjolsku, a potom i u Francusku kako bi se susrele s uzgajivačima organskog grožđa kojima su potom ponudile suradnju za proizvodnju roséa.

'Kreirale smo ga za potrošače poput nas. Htjele smo stvoriti brend vina visokog standarda proizvodnje', kazala je Diaz.

Prijateljice su svoj brend Avaline pokrenule 2020. godine, usred pandemije, a do danas se njihovi proizvodi nalaze na policama više od pet tisuća maloprodajnih mjesta u SAD-u, a sada je njihovo vino dobilo i novo ruho - chic limenke!

Linker
18. travanj 2024 23:37