MARC PIASECKI/GETTY IMAGES
KLJUČNA FIGURA

Čelična volja bivše Spajsice i poduzetnice: Je li Victoria veća igračica od Davida Beckhama?

Modna dizajnerica i supruga nogometne legende, kojem je posvećena jedna od trenutačno najgledanijih serija na Netflixu, zapravo je ključna figura u obitelji koja ju je uspjela održati zajedno nakon svih potresa.

Modna dizajnerica i supruga nogometne legende, kojem je posvećena jedna od trenutačno najgledanijih serija na Netflixu, zapravo je ključna figura u obitelji koja ju je uspjela održati zajedno nakon svih potresa.

Ako je itko ikad sumnjao u to da se iza ozbiljnog i (na fotografijama) poprilično bezizražajnog lica Victorije Beckham ipak skriva bura emocija, prva samostalna kolekcija parfema ove britanske dizajnerice to definitivno opovrgava. Bivša pjevačica (nekad popularne grupe Spice Girls), a sad vlasnica modnog brenda, nedavno je predstavila svoje tri mirisne kreacije, sve nadahnute uspomenama na najromantičnije trenutke koje je doživjela sa suprugom, nogometnom legendom Davidom Beckhamom.

image
GLORIA PRODUKCIJA

Portofino ‘97 posvećen je početku njihove veze, odnosno danima koje je u talijanskom gradiću provela s Beckhamom nekoliko mjeseci nakon što su prohodali. Suite 302 je nadahnut drugim romantičnim vikendom, u sobi 302 u pariškom luksuznom hotelu Ritz, a San Ysidro Drive je ime dobio po ulici u kojoj su živjeli u Los Angelesu kad je Beckham igrao za LA Galaxy. Upravo to razdoblje, od 2007. do 2012., pamti po osjećajima olakšanja i mira koji su nastupili nakon turbulentnog boravka u Madridu, najnesretnijeg razdoblja u njenom životu, kad im je zbog njegove nevjere brak bio ozbiljno uzdrman.

INAČE MI SE SVIĐAJU PLAVOKOSE I TIHE CURE, A VICTORIA JE BILA TAMNA, GLASNA - I NISAM MOGAO PRESTATI MISLITI NA NJU, IZJAVIO JE DAVID BECKHAM

Nije čudna vijest da je tri mirisa lansirala vlasnica luksuznog modnog brenda koji je i prije pandemije bilježio financijske gubitke, jer širenje djelatnosti na beauty industriju povećalo je prihode mnogih modnih kompanija, nego da je to učinila u trenutku kad je po tko zna koji put morala pokazati da ima snage nositi se s teškoćama zbog kojih bi mnogi drugi već odavno pokleknuli.

Početak emitiranja četverodijelne dokuserije "Beckham" (koja je trenutačno jedna od najgledanijih na Netflixu) zagrebao je, naime, stare rane - ponovno se morala prisjetiti Davidove afere s njegovom asistenticom Rebeccom Loos, s kojom se, tvrdi ona, spetljao kad je iz Uniteda prešao u Real. Autor serije razgovarao je i s njima i s ljudima koji ih poznaju, a kad su prvi put zajedno odgledali sve četiri epizode, oboje su isprva samo šutjeli - jer su sjećanja bila previše bolna da bi se o njima govorilo.

image
MARC PIASECKI/GETTY IMAGES

No, činjenica da su ih prevladali mnogo govori o krhkoj, 163 centimetra visokoj Engleskinji, majci trojice sinova i kćeri, koja već godinama čeličnom voljom održava istu tjelesnu težinu - 48 kilograma. Osim što svakodnevno radi kardiovježbe i odlazi u teretanu, gdje s mužem diže utege, naravno prilagođene njezinoj konstituciji i snazi, ne odustaje od strogog režima prehrane kojem se podvrgnula još kao tinejdžerica.

"Otkako smo se upoznali ona jede samo grilanu ribu, najčešće losos, povrće kuhano na pari i svježe voće", otkrio je jednom njezin muž, dok je ona dodala da nema ništa protiv malo vina uz objed, a povremeno si priušti i čašicu tekile.

Cijelu priču o bivšoj Spajsici, danas uspješnoj poduzetnici pročitajte u novom broju Glorije u kojem donosimo i:

  • Marko Cindrić - Varaždinski glumac priprema se za humanitarni ultramaraton
  • Dolly Parton - Stilske transformacije country zvijezde
  • Elizabeth Suzana Kozina i Slavica Gašparović - Hrvatske humanitarke u misiji u Africi
  • LJEPOTA - Sinteza umjetnosti i kozmetike
  • Chemena Kamali: Njemica na čelu francuskog brenda Chloe
  • Holivudske zvijezde kao autori slikovnica za djece
  • Kuhinja: Anja Alavanja Viljevac - Gastro tajne zagrebačke voditeljice
  • Glumica Nada Abrus posjetila je dvije slikovite regije na jugu Italije
  • Martin Scorsese: Brakovi, afere i skandali genijalnog američkog redatelja
Linker
27. travanj 2024 11:05