Šutnja priča priču

Čije je dijete: Novi moment u bračnoj krizi zadarskog nogometaša i njegove supruge

Što se dogodilo, znaju samo oni. Nakon glasina o problemima u braku, brisanju zajedničkih fotografija s društvenih mreža i njegovom pojavljivanju u javnosti bez vjenčanog prstena, pojavila se znakovita objava slovenske influecnerice s kojom povezuju našeg reprezentativca.

Nekad šutnja priča više od svih riječi, tim više radi li se delikatnoj emotivnoj situaciji. Upravo se to, čini se, dogodilo s brakom omiljenog zadarskog nogometaša Šime Vrsaljka i njegove supruge Mateje: izostanak pojašnjenja njihovih neobičnih poteza na društvenim mrežama u posljednje vrijeme "priča priču" samo po sebi. Samozatajna Zadranka nedavno je s Instagrama uklonila suprugovo prezime, a on je još lanjskog lipnja s društvenih mreža uklonio sve fotografije s njom. Koliko je poznato, igrač Atletico Madrida u posljednje se vrijeme u javnosti i na fotografijama pojavljuje bez vjenčanog prstena. A lijepa brineta sa suprugom (s kojom je ovoga ljeta trebala proslaviti petu godišnjicu braka), ne dijeli isti krov najmanje godinu i pol dana. Kako u Zadru, tako i u Madridu, pisali smo u veljači na našem portalu Gloria hr.

Čitajte i: Imamo potvrdu: Šime Vrsaljko zadnjih godinu i pol dana u Madridu živi - sam!

"Pa to je stara stvar. Matea kod Šime u Madridu nije bila zadnjih godinu i pol dana. Ne treba više ništa reći", ispričao nam je izvor blizak paru, koji se nije želio osvrtati na to jesu li njih dvoje već i potpisali papire za razvod. No, sigurno je, kaže nam, da njega i Mateu još od kraja 2020. veže samo sin trogodišnji Bruno.

Vitez i podrška

A onda se u nagađanja o krizi u braku popularnog para umiješala glasina kako se bivša Playboyeva zečica i slovenska influencerica Kaja Vidmar doselila u Madrid, navodno u isto vrijeme kad su nestale zajedničke fotografije nogometaša i njegove supruge i od kada, kako se priča u Zadru, više ne dijele isti krov.

Influencerica je u međuvremenu u Madridu završila tečaj kožarstva i šivanja, a javnost je iznenadila kada je na Instagramu objavila fotografiju svog trudničkog trbuščića, donio je RTL Exkluziv. Trebala bi roditi djevojčicu za mjesec i pol dana, javlja slovenski 24ur, a tko je otac djeteta nije otkrila.

"On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator", bilo je sve što je Kaja otkrila o svom privatnom životu, koji je, kaže, "ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu".

Čitajte i: Što je uzdrmalo brak Šime i Matee Vrsaljko: Ljubav su započeli još u srednjoj školi, uz njega je bila u svemu

Nagađa se kako "poklapanje u tajmingu" nije slučajno, a njezine riječi navodno se odnose na poznatog hrvatskog nogometaša.

U međuvremenu se pisalo kako Šime Vrsaljko na Instagramu prati i Kajinu sestru Laru: Jutarnji list pokušao je kontaktirati Kaju, ali odgovor nisu dobili. Zanimljivo je, pak, kako je njezinu fotografiju na kojoj su prikazane dvije sjenke koje se nježno grle - lajkao i Šime Vrsaljko. Također je zanimljivo kako i jedno i drugo na društvenim mrežama objavljuju fotografije naoko istog psa...

Čitajte i: Šime Vrsaljko oglasio se na navode o novoj ljubavi: ‘Mogu razumjeti interes medija...‘

Inače, samozatajna Matea do kraja 2020. pratila je supruga svugdje, otkako je on počeo igrati za inozemne klubove: Madrid im je bio posljednji zajednički dom. Bila mu je oslonac tijekom cijele karijere, a on je kod nje posebno cijenio činjenicu da baš nikada medijima nije otkrila ni jedan detalj o njihovoj vezi i braku. Poznato je tek to da su se upoznali još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš ju je zaprosio. Vjenčali su se 2017., a godinu kasnije na svijet je došao njihov sin Bruno.

Čitajte i: Što je uzdrmalo čvrstu zajednicu? Šime i Matea Vrsaljko ljubav su započeli još u srednjoj školi, uz njega je bila u svemu

Na profilu poznatog nogometaša koji je tijekom prošlog Svjetskog prvenstva ukrao mnoga ženska srca i dobio brojne obožavateljice, nalaze se, čini se, samo fotografije sa sinom kojeg obožava. Objašnjena nema, no potezi njegove supruge koja je na suptilan način dala do znanja da se njihov brak nalazi u "slijepoj ulici", znakovita su točka na slovo “i” u osjetljivoj priči.

Linker
16. travanj 2024 21:54