PROFIMEDIA/CROPIX
KAO JAJE JAJETU

Cindy Crawford i kći pozirale na crvenom tepihu i pokazale koliko su slične! Nisu jedine - i ove slavne mame zamijenili bi s kćerima

Nikolina Ristović i Hana Cigoj, Tončica s kćerima Anuškom i Tihanom, Demi Moore i njezine kćeri, ovo su tek neki primjeri kada ‘pomladci‘ izgledaju gotovo identično kao njihovi roditelji.

Nikolina Ristović i Hana Cigoj, Tončica s kćerima Anuškom i Tihanom, Demi Moore i njezine kćeri, ovo su tek neki primjeri kada ‘pomladci‘ izgledaju gotovo identično kao njihovi roditelji.

Manekenka Cindy Crawford i njezina kći Kaia Gerber gdje god da se pojave, u centru su pozornosti. One su dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla, a iako je između njih 35 godina razlike, izgledaju kao jaje jajetu. Zablistale su na dodjeli nagrada InStyle Awards u Los Angelesu, za koju su odabrale glamurozne haljinama sa šljokicama, a osim fizičkog izgleda, odnosno besprijekorne ljepote, dijele i isti modni ukus jer ovo nije prvi put da su uskladile oufite. Nadopunjuju se i u poslovnom smislu pa je tako Kaia nedavno postala zaštitno lice brenda Calvin Klein, s kojima je njezina majka surađivala prije 30-ak godina. Uglavnom, povijest se ponavlja.

image

Kaia Gerber i Cindy Crawford

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sličnost majke i kćeri očigledna je i u njihovim slučajevima. Izdvojili smo nekoliko slavnih mama i kćeri koje je vrlo lako zamijeniti jer unatoč razlici u godinama, izgledaju jako slično.

Nikolina Ristović i Hana Leonarda Cigoj

Što je starija, to je sve sličnija svojoj majci. Nikolinina starija kći koju je dobila u vezi s bivšim dečkom, novinarom i urednikom Markom Cigojem nije krenula maminim poslovnim stopama budući da u Edinburgu studira medicinu, a tamo već neko vrijeme i živi. Nikolina je s mlađom kćeri često posjećuje. Ako je suditi po objavama na Instagramu, Hana je, baš kao i Nikolina, ljubiteljica nekonvencionalnih odjevnih komada. Voli boje, široke haljine, a često se hvali i s fotografijama s raznih putovanja.

Tončica Čeljuska i kćeri Anuška i Tihana

HRT-ova voditeljica emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa starijom kćeri Anuškom, koja sa suprugom i kćeri živi i radi u Švicarskoj, stoga se njih dvije ne viđaju onoliko često koliko bi htjele. U opisu ispod fotografije "dobila sam to od svoje mame" jasno je dala do znanja kako i sama smatra da si nevjerojatno nalikuju.

Situacija nije drugačija niti s mlađom Tihanom, koja kao njezina majka, voli modu i biti dotjerana. Njih dvije "ulovili" smo i na ljetovanju 2019. godine kada su nam pozirale na hvarskoj špici.

image

Tončica Čeljuska s kćeri Tihanom

DAVOR MATOTA

Čitajte i: Tihana Čeljuska prava je nasljednica svoje majke: Trendi komade začinila je detaljem kojeg mnogi žele u ormaru

Heidi i Leni Klum

Iako nekoliko centimetara niža, model Leni Klum također nalikuje slavnoj i uspješnoj majci Heidi. Tek joj je 17 godina, a već je s njom krasila naslovnicu njemačkog Voguea. Heidi joj je i menadžerica i najveća podrška budući da njezin biološki otac nikada nije sudjelovao u odgoju.

"Ponekad vidim sebe u njoj jer se na snimanju ponaša šašavo, baš kao i ja. Jako je zabavno gledati", rekla je Heidi ove godine u showu Jamesa Cordena.

Reese Witherspoon i Ava Elizabeth Phillipe

U jednoj od izjava za američke medije glumica je priznala kako joj se često na ulici događa da ju zamijene s njezinom kćeri, ali dogodi se i obrnuto. Često zajedno poziraju na crvenom tepihu, primjerice na premijerama prve i druge sezone hit serije "Male laži", a Reese, koja je zbog prodaje svoje produkcijske kuće trenutačno najbogatija glumica Hollywooda, nikada nije krila kako joj je bilo iznimno stresno roditi sa svega 22 godine.

image

Ava Phillippe i Reese Witherspoon

HAHN LIONEL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Demi Moore i kćeri

Holivudska glumica nema jednu blizanku, već njih tri - Tallulah Belle, Scout LaRue i Rumer Glenn Willis, a sve tri dobila je u braku sa sada bivšim suprugom Bruce Willisom. Rumer je glazbenica, Tallulah manekenka, a Rumer je krenula majčinim stopama i postala glumica. Ovo su ljeto sve četiri pozirale za kampanju za donje rublje brenda Andie. Svi su se složili, razlika u godinama je nevidljiva.

image

Kampanja za brend Andie

CASS BIRD FOR ANDIE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 13:51