AUTODESTRUKCIJA

Cure tračevi sa snimanja: Uz ovakav divlji karakter Johnnyju Deppu neprijatelji ne trebaju!

Johnny Depp u francuskoj povijesnoj drami igra kralja Louisa XV., a snimanje su obilježile njegove stalne svađe s redateljicom.

Uz takav karakter slavnom holivudskom glumcu Johnnyju Deppu neprijatelji, čini se, ne trebaju, jer je sam sebi najveći - neprijatelj. Upravo su procurile insajderske informacije sa seta Deppovog filma Jeanne du Barry koji je režirala francuska redateljica Maiwenn Le Besco, a u kojem slavni glumac igra francuskog kralja Louisa XV.

Čini se da redateljica nije mogla pronaći boljeg glumca za ulogu povijesne ličnosti koja je na kraju svoje vladavine monarhiju ostavila u velikim dugovima, a svojim rastrošnim i razuzdanim ponašanjem potaknula veliko nezadovoljstvo među podanicima. Louis XV. bio je poznat i po aferama s brojnim ljubavnicama, od kojih je najpoznatija bila Markiza de Pompadour, jedna od najslavnijih žena 18. stoljeća, po kojoj su nazvani klasični ružičasti porculan iz Sevresa, te popularna frizura i potpetice kakve je nosila.

image

Johnny Depp

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Sve to će se vidjeti u filmu koji početkom iduće godine stiže u ograničenu kinodistribuciju, a nakon toga će zainteresiranima biti dostupan na Netflixovoj digitalnoj platformi.

Povodom promocije filma francuski glumac Bernard Montiel gostovao je u talk showu Touche pas a mon poste! u kojem je potvrdio glasine o čestim svađama redateljice i glavnog glumca.

"Nema sumnje da je Depp fenomenalan glumac, to se vidi svaki put kad se pojavi na setu, ali nikad ne možete biti sigurni hoće li se on uopće pojaviti", odgovorio je Montiel pola u šali, pola u zbilji na pitanje voditelja po čemu se u ekipi pamti snimanje s Johnnyjem Deppom.

image

Usprkos svemu fanovi ga i dalje - obožavaju

ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

"Nije se to dogodilo samo jednom, da ga je cijela ekipa u šest ujutro spremna čekala, a on se jednostavno ne bi pojavio. Svojim ponašanjem je toliko uzrujao redateljicu da se zbog toga ona jednom nije bila u stanju pojaviti na snimanju, pa je tada on poludio na nju. U svakom slučaju njihov se odnos može opisati poput psa i mačke, pa i gore od toga. Napetost se među njima mogla osjetiti u zraku, ponekad se činilo da se uopće ne pokušavaju kontrolirati kako bi jedno drugom pokazali da se međusobno jednostavno ne podnose", dodao je Montiel.

image

Ljeto je proveo na koncertnoj turneji

BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK

Konstantno kašnjenje, opijanje, svađe i uvrede na setu postali su s vremenom notorni i sastavni dio Deppovog autodestruktivnog ponašanja, zbog čega su mnogi uvjereni da slavni glumac podsvjesno sam namjerno sabotira vlastitu karijeru.

Linker
25. travanj 2024 03:30