EKIPA LUDILO

Dalibor Matanić objavio obiteljski portret, oduševili su i Vlatku Pokos

Zagrebački redatelj Dalibor Matanić završio je snimanje druge sezone TV serijala ‘Šutnja‘ te povratak kući proslavio sa suprugom Helenom Minić Matanić i djecom Lolom, Maxom i Neom.

Snimanje druge sezone televizijskog serijala "Šutnja" je više-manje gotovo, redatelju Daliboru Mataniću i njegovoj ekipi ostalo je još nekoliko završnih scena u Beogradu i Kijevu pa je zagrebački filmaš povratak kući obilježio obiteljskim portretom sa suprugom Helenom Minić Matanić, te djecom Lolom, Maxom i Neom na svom Instagram profilu.

Njihovi klinci su presretni što tatu i mamu ponovno imaju za sebe, a na obiteljskom portretu čestitali su im brojni prijatelji i pratitelji na društvenim mrežama, među kojima je i Vlatka Pokos.

"Predivni ste!", napisala je Vlatka Pokos u svom komentaru, a Dalibor Matanić nam je za vrijeme snimanja u Osijeku potkraj lanjske godine otkrio svoju roditeljsku strategiju preživljavanja, koja se svodi na prilagođavanje obavezama iz dana u dan.

"Na setu je možda ludilo, ali kod nas doma u Zagrebu je, koliko čujem, ratno stanje. Helena je u varaždinskom HNK-u odradila premijeru Orašara pa su nas spašavale bake čuvajući Lolu, Maxa i Nea. Nadam se da će nam i klinci i bake jednog dana oprostiti sve traume koje smo im posljednjih tjedana priuštili", izjavio je Matanić.

image

Dalibor Matanić sa suprugom Helenom Minić Matanić

RANKO ŠUVAR/CROPIX

Njihova kći Lola je ove školske godine postala prvašica, a Maks i Neo su vrtićarci.

"Razmišljamo dan po dan, ne radimo velike planove, a sve uspijevamo zahvaljujući bakama i nonama. Prije nego što odem na posao najčešće sam već skuhala dva ručka, odvela jedno dijete u školu, drugo u vrtić. Ja sam štreberica, kradem od noći, ranog jutra, dok kuham ručak ponavljam tekst", otkrila je glumica Helena Minić Matanić u razgovoru za Jutarnji list.

image

Redatelj Dalibor Matanić na osječkom snimanju druge sezone ‘Šutnje‘ s glumcima Duškom Modrinićem, Kseniyom Myshinom i Teodorom Palmom

VLADO KOS CROPIX

"Nemam potrebu glorificirati našu svakodnevicu i sve stavljati u superlative. Nekad se pitam kako sve zajedno to uspijem, ali nisam tip žene koja može biti samo doma. Kao majka želim biti dobar primjer našoj djeci, a moj posao me ispunjava i veseli. Nikada zbog privatnih obaveza nisam zakasnila na probu, niti propustila predstavu", nastavila je Helena koja smatra da je za nju bilo jako bitno zadržati dio sebe koji je imala prije majčinstva.

Linker
19. travanj 2024 10:32