ANGELA WEISS AFP
BLISTA

Demantirala glasine: Jennifer Lopez poslala znakovitu poruku usred tračeva o razvodu s Benom

Američka pjevačica i glumica snimljena je s vjenčanim prstenom na ruci ispred plesnog studija u Los Angelesu.

Američka pjevačica i glumica snimljena je s vjenčanim prstenom na ruci ispred plesnog studija u Los Angelesu.

Ako su Jennifer Lopez i Ben Affleck išta naučili u svoja dva pokušaja zajedničkog života, onda je to da se za ljubav, vezu i odnos isplati boriti. A dobrim poznavateljima celebrityja poznato je da se poruke ne moraju verbalizirati i izgovoriti da bi bile jasne i precizne. Posebno odabirom nakita, što je način i 54-godišnje pjevačice, glumice i producentice J. Lo. Jedna od najmoćnijih žena u svijetu showbiznisa pred novinarima se usred glasina o navodnom razvodu s oskarovcem Benom Affleckom, proslavljenim holivudskim glumcem, redateljem i producentom, prvi put pojavila u Los Angelesu. U njezinom dnevnom, ležernom izdanju frizura je ista, skupljena u rep, a na njezinoj lijevoj ruci i dalje blista vjenčani prsten, jedini komad nakita koji je Jennifer Lopez toga dana nosila prilikom dolaska na trening u plesni studio.

image

Jennifer Lopez stigla je na plesnu probu u Los Angelesu

PROFIMEDIA BLUELOVEIMAGES /LAGOSSIPTV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Izjave nije davala, ali u ovom trenutku na svoj je način rekla - sve. Sudeći po njezinom stavu i outfitu ništa se nije promijenilo i sve je isto, premda svjetski mediji bruje o tome da je Benu "prekipjelo, te da se odlučio razvesti", a prema najgorim, dakako nepotvrđenim tračevima već se i iselio iz njihovog luksuznog doma koji su mjesecima tražili i zajednički uređivali.

image

J.Lo je bila glavna zvijezda njujorške svečanosti

ANDREA RENAULT AFP

Dušobrižnici su izračunali kako se Jennifer Lopez i Ben Affleck već 47 dana skupa nisu pojavili u javnosti, pa tako niti na njujorškoj svečanosti MET Gala na koju je pjevačica stigla sama u pratnji svojih asistenata. No, to nije ni čudno s obzirom na količinu obaveza i projekata koje Ben Affleck trenutačno razvija - deset filmova je u nastajanju koje potpisuje kao producent, u dva od njih će i glumiti, a jedan potpisuje i kao scenarist.

Jennifer Lopez ponosi se svojim vjenčanim prstenom koji nosi od njihova vjenčanja u Las Vegasu prije dvije godine, a definitivno najvredniji komad nakita koji joj je darovao Ben Affleck bio je prvi zaručnički prsten kojim ju je zaprosio prije više od dva desetljeća.

image

Jennifer Lopez je jedna od najvećih zvijezda svjetskog showbiznisa

ANGELA WEISS AFP

Vrijednost ružičastog dijamantnog prstena iz draguljarnice Harryja Winstona, koji je tada platio 1,2 milijuna dolara, do danas se udeseterostručila, a J. Lo ga je zadržala nakon što su raskinuli zaruke.

Prvu godišnjicu braka proslavili su lani kad je Ben od supruge dobio pjesmu "Dragi Ben, dio drugi" ("Dear Ben Part II), u kojoj je J.Lo opisala svoje osjećaje koji je obuzimaju svaki put kad na svojoj ruci ugleda vjenčani prsten.

image

Na njenoj lijevoj ruci blista vjenčani prsten

BLUELOVEIMAGES /LAGOSSIPTV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Dođe mi da zapjevam, svaki put kad ga ugledam. O, dragi, ti si moj život...", tako glase stihovi koje je J. Lo posvetila svom dragom uz fotografije na kojima je Ben Affleck, odjeven u bijeli smoking nosi u naručju, baš kao i fotografiju njihova poljupca u sjenici s prizorom vatrometa na noćnom nebu u pozadini.

image

Jennifer Lopez

ANDREA RENAULT AFP
Linker
17. svibanj 2024 13:50