MAMIN I TATIN PONOS

Dirljive roditeljske čestitke Tarika i Lejle: Ponosni su na sina koji slavi 20. rođendan

Popularni glumac i televizijski voditelj i njegova supruga, poduzetnica i bivša misica, čestitali su rođendan sinu Dini.

Za roditelje nema veće sreće nego kad im djeca odrastu i osamostale se, te kad se sami uhvate u koštac sa svim životnim izazovima. Znaju to i naš popularni glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović, te njegova supruga, poduzetnica Lejla Filipović, koji su dirljivim čestitkama na društvenim mrežama obilježili 20. rođendan svog Dina.

"Sretan 20. mom velikom dečku. I neka mu svaka sljedeća bude sve ljepša, sadržajnija, zdravija... Neka mu se želje ispunjavaju jedna za drugom. I ne brini, svijet odraslih nije tako strašan i ozbiljan. Voli te tata", napisao je Tarik Filipović na svom Instagram profilu uz Dininu fotografiju.

image

Tarik i Lejla Filipović sa sinovima Dinom i Armanom

LUCIJA OCKO CROPIX

Čestitkama se pridružila i Lejla Filipović koja je na svom profilu objavila zajedničku fotografiju sa sinom: "Sretan 20. rođendan sunce mamino, budi zdrav, veseo i neka mi te samo sreća prati. Uvijek sam tu za tebe kao najveća podrška i oslonac..., ljubav bezgranična."

image

Tarik i Lejla Filipović sa sinom Dinom

JOSIP MOLER CROPIX

Dinin biološki otac je teniski instruktor Dado Majoli, brat naše proslavljene tenisačice Ive Majoli, a Tarik Filipović je dječaka od prvog dana prigrlio kao vlastitog sina. To svjedoči i emotivna poruka koju mu je uputio preklani povodom njegove punoljetnosti.

image

Tarik i Lejla Filipović

RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX

"Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine. Danas sam ja njega zagrlio, duplo i snažno za njegov 18. rođendan. ‘Sada je dječak čovjek‘, kako je pjevao Kemo, ali ne i ‘zima pokri brijeg‘. Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima. Danas je dječak postao čovjek, ali dječače moj, budi uvijek zaigran dječak, lakše je i ljepše. Sretan rođendan, ljubavi tatina. Jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata", napisao je tada Tarik.

Tarik i Lejla Filipović vjenčali su se 2008. godine u Zagrebu, a zajedno odgajaju i pet godina mlađeg sina Armana.

image

Tarik i Lejla svadbu su priredili na luksuznom imanju Marincel u Šestinama u srpnju 2008.

DAMJAN TADIC/CROPIX
image

Supružnici u večernjoj šetnji Stradunom 2008.

MARKO MISCEVIC/CROPIX +
Linker
19. travanj 2024 22:49