Glavna glumica Florence Pugh i redatelj Zach Braff prekinuli su za vrijeme snimanja

 STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK
ZAJEDNO NA PREMIJERI

Dobio je nogu, sad je zove ‘mamicom‘, a 20 je godina mlađa od njega

Holivudska zvijezda Florence Pugh glavna je glumica u filmu "A Good Person" koji stiže u kina, a čiji je redatelj njezin bivši partner Zach Braff.

Engleska glumica Florence Pugh proteklih se godina ulogama u filmovima kao što su "Ne brini, draga" i "Male žene" prometnula u jednu od najvećih i najtraženijih holivudskih zvijezda mlađih od trideset. I to premda su joj na početku karijere u filmskoj tvornici snova zlobni agenti i producenti prorekli neuspjeh jer su je smatrali "previše običnom" i "nedovoljno lijepom".

No, filmsko ružno pače se bez estetskih zahvata koje su joj dobronamjerno preporučivali transformiralo u vladaricu velikog platna. I to ponajprije zahvaljujući svojoj glumačkoj vještini transformacije, raskošnoj osobnosti i spremnosti da se sa svojim kritičarima obračuna bez dlake na jeziku, a modnim znalcima oduzima dah svojim odvažnim i spektakularnim stajlinzima.

image

Florence Pugh na njujorškoj premijeri filma

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Njima slavi prirodnu ljepotu ženskog tijela bez obzira na to pojavljuje li se na crvenim tepisima u kreacijama modne kuće Valentino ili transparentnim kreacijama Victorije Beckham koje su otkrivale njezino poprsje. "Zašto se toliko bojite grudi? Male? Velike? Lijeve? Desne? Samo jedne? Možda nijedne? Što. Je. Tako. Zastrašujuće?" napisala je Florence tom prigodom na svom Instagram profilu uz objavu kojom je prozvala "vulgarne muškarce" koji komentiraju njezin izgled.

image

Ekipa filma ‘A Good Person‘: Florence Pugh, Zoe Lister-Jones, Molly Shannon i Zach Braff

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Sad se u središtu medijske pažnje našla zbog promocije filma "A Good Person" koji 24. ožujka stiže u kinodistribuciju, a čiji je redatelj, scenarist i producent Zach Braff, njezin bivši partner. Riječ je o ljubavnoj drami mlade djevojke koja se upušta u vezu sa svojim nesuđenim svekrom, nekoliko godina nakon što je njegov sin, a njezin zaručnik, poginuo u nesreći. Florence Pugh i Zach Braff prekinuli su lanjskog ljeta, usred snimanja i to nakon tri godine veze, a ta je ljubavna kalvarija prošla ispod radara, jer su oboje odlučili to zatajiti.

image

Florence Pugh i Zach Braff na londonskoj premijeri filma

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

"Imala sam dobar razlog, nisam željela da se ljudi naslađuju, jer su ionako svi bili uvjereni da kao par - budući da smo potpuno različiti i živimo svatko u svom svijetu i krugu prijatelja - ne možemo funkcionirati. No, dokazali smo da možemo, a nakon prekida smo ostali u jako dobrim odnosima", otkrila je Florence Pugh u razgovoru u televizijskom showu Jimmyja Fallona.

A kad joj je voditelj rekao da je uoči emisije dobio poruku njezinog bivšeg, kojeg smatra svojim dragim prijateljem, Florence Pugh je ustala i zamolila publiku u studiju da mu zaplješću. "Znaš što mi je napisao? Pogledaj, piše da pozdravim - mamicu", nastavio je Jimmy Kimmel, na što je Florence Pugh umrla od smijeha.

image

Glumice Florence Pugh, Zoe Lister-Jones i Molly Shannon znaju se dobro zabavljati

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

"To je greška, to je sigurno greška, nikad me nije nazvao mamicom, ne, to ne može biti istina... Ali dobro, ako je već tako, mamica te voli Zach", izjavila je glumica koja je trenutačno u vezi s britanskim fotografom Charliejem Goochom.

Linker
23. travanj 2024 10:27