skinula više od 50 kg

Druga žena! Prije nekoliko mjeseci Marica je imala 134 kg, a danas ostavlja bez daha

Zvijezda showa "Život na vagi" oduševila je brojne pratitelje na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoj trbuh poslije gubitka više od 50 kilograma.

RTL-ova emisija "Život na vagi" može se pohvaliti velikim uspjesima. Ne samo u gledanosti i popularnosti među gledateljima, već i u činjenici da zaista mijenjaju život ljudi na bolje. Jedna od onih kojoj je show promijenio život je i Marica Korolija. Nakon što je u show Marica ušla s 134,1 kilograma, iz kuće je izašla s 99,5 kilograma. No, tu nije stala.

image
Marica Korolija objeručke je prihvatila priliku kojoj je omogućio show "Život na vagi".
RTL

Nakon što je od stručnjaka iz showa naučila sve o osnovnim postulatima zdrave prehrane i tjelovježbe, Marica je izašla motivirana da skine još suvišnih kilograma te je i samostalno po izlasku iz showa skinula još gotovo 20 kilograma.

Nakon "Života na vagi" nije prestala trenirati i paziti na prehranu, a rezultati su senzacionalni.

Mnoge je, stoga, impresionirala kada se u elegantnom izdanju pojavila u finalnoj emisiji showa, odjevena u hlače visokog struka i elegantnu bluzu. Osmijeh nije skidala, ponosna što je dosad skinula više od 50 kilograma.

Pratitelji joj se na Instagramu dive zbog velike transformacije, a mnoge je zanimalo i što se dogodilo s viškom kože. "Pitali ste me za višak kože, odgovor pronađite na ovoj slici. Dokaz da se pravilnom prehranom i ciljanim vježbama može doći do čuda", pokazala je Korolija svoj utrenirani trbuh i pozvala sve da budu najbolja verzija sebe.

Linker
23. travanj 2024 20:09