Ekskluzivno!

Duje Ćaleta Car po drugi će put izreći sudbonosno ‘da‘: Donosimo detalje raskošnog slavlja!

Nakon točno godinu dana otkako je uplovio u bračnu luku s Dubrovkinjom Adrianom, igrač francuskog prvoligaša Marseille i naš nogometni reprezentativac priprema novo svadbeno slavlje.

Kako ekskluzivno doznaje Gloria.hr, Duje Ćaleta Car u lipnju će nogometni dres nakratko zamijeniti svadbenim smokingom i sa suprugom Adrianom ponoviti bračne zavjete koje su prvi put izrekli prošle godine. Veliki dan zakazan je za 4. lipnja, točno godinu dana nakon što se ovaj par vjenčao kod matičara.

image

Drugo vjenčanje poznatog para održat će se 2.lipnja.

WWW.STUDIODT.COM

Podsjetimo, 26-godišnji nogometaš i četiri godine starija magistrica prava iz Dubrovnika, svoju su petogodišnju vezu službeno potvrdili krajem svibnja 2021. Zbog strogih epidemiološki mjera, ali i Adrianog stanja koja je tada bila u visokom, sedmom mjesecu trudnoće, svjetovnom obredu nazočila je samo najuža obitelj, uz njihove kumove. Ceremonija je održana u Adrianinom rodnom Dubrovniku, na vrhu tvrđave Revelin koju su za tu priliku ukrasili u rimskom stilu - raskošnim vijencima od nekoliko vrsta cvijeća. Svadbene fotografije Duje i Adriana podijelili su s magazinom Gloria, a tada su nam i najavili njihovo - drugo vjenčanje.

image

Adriana će i za svoje drugo vjenčanje imati kreaciju Matije Vuice.

WWW.STUDIODT.COM

Čitajte i: PRESRETNI MLADENCI! DONOSIMO EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE S VJENČANJA DUJE ĆALETE-CARA I NJEGOVE ADRIANE!

Od ljudi bliskih poznatim supružnicima, saznajemo da su njih dvoje i ovog puta za svečanu večeru rezervirali glasovitu dubrovačku tvrđavu, a koktel dobrodošlice trebao bi se poslužiti u luksuznom hotelu Excelsior.

Za crkveni obred odabrali su jednu od najatraktivnijih gradskih građevina, crkvu svetog Ignacija koju Dubrovčani zovu Jezuiti. Adriana je zbog njihovog gala vjenčanja iz Marseilla gdje žive, u Dubrovnik i nedavno doputovala, a istim je povodom bila i u Zagrebu.

Naime, Dujina supruga već je naručila vjenčanicu dizajnerice Matije Vuice koja joj je kreirala i prvu svadbenu haljinu. Adriana i stasiti Šibenčanin, navodno će imati svoje "stare" kumove: Duje prijatelja Antu Roguljića, a Adriana prijateljicu Maru Zovko.

Osim kumova, Dujinih roditelja Nevenke i Damira, brata Jure s obitelji te Adrianine mame Marije i sestre Antonele s njezinom obitelji, svadbi bi trebali nazočiti i brojni nogometaši.

Nema sumnje da će najslađi uzvanik biti Dujin i Adrianin sinčić Mauro koji će u kolovozu proslaviti prvi rođendan.

Čitajte i: DUJE ĆALETA CAR KRSTIO SINČIĆA MAURA U RODNOM ŠIBENIKU: MAMA ADRIANA ZABLISTALA U TRENDI ODIJELU!

Duje i Adriana i početkom ove godine su slavili. U siječnju su u Šibeniku krstili Maura, koji je rođen 23. kolovoza 2021. u Marseilleu.

Linker
24. veljača 2024 13:43