Obiteljski provod

Duje Ćaleta-Car svojoj Adriani priredio romantično iznenađenje uoči skorašnjeg crkvenog vjenčanja!

Naš nogometni reprezentativac svoju je suprugu i sinčića odveo na odmor u Milano. Već idući vikend par će ponovno izmijeniti bračne zavjete.

Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana trenutno uživaju na odmoru u Milanu, kamo su otputovali početkom prošlog tjedna. Par je sa sobom poveo i sinčića Maura koji će u kolovozu napuniti godinu dana.

Naš nogometni reprezentativac i stoper francuskog kluba Marseille svoju je obitelj u Italiju odveo uoči njegovog i Adrianinog crkvenog vjenčanja idući vikend, a poznati supružnici tamo su proslavili i još jedan velik datum.

Naime, 26. svibnja bilo je točno godinu dana otkako su Duje i Adriana u njezinom rodnom Dubrovniku sklopili civilni brak, na što je ona podsjetila svoje pratitelje na Instagramu.

Čitajte i: NAŠ NOGOMETNI REPREZENTATIVAC U TAJNOSTI SE ZARUČIO S LIJEPOM RIJEČANKOM

"Sretna godišnjica Hubby. Hvala ti što si moj životni partner, ljubavnik i najbolji prijatelj..." , napisala je razniježena Dujina supruga uz fotografiju na kojoj njih dvoje s malenim Maurom poziraju ispred milanske katedrale.

image

Sve je spremno za drugo vjenčanje Duje i Adriane.

WWW.STUDIODT.COM

Nakon provoda u Italiji, Adriana i Duje koji žive u Marseilleu, trebali bi doći u Hrvatsku.

Podsjetimo, 26-godišnji nogometaš i četiri godine starija magistrica prava iz Dubrovnika, tamo će 4. lipnja po drugi put izmijeniti bračne zavjete. Zbog strogih epidemiološki mjera, ali i Adrianog stanja koja je tada bila u visokom, sedmom mjesecu trudnoće, lanjskog su se svibnja vjenčali samo u matičara. Ceremonija je održana na vrhu tvrđave Revelin koju su za tu priliku ukrasili u rimskom stilu - raskošnim vijencima od nekoliko vrsta cvijeća, a uz njih je bila samo najuža obitelj, uz kumove. Svadbene fotografije Duje i Adriana podijelili su s magazinom Gloria, a tada su nam i najavili njihovo - drugo vjenčanje.

Linker
19. travanj 2024 16:54