Sammy Piccininni, Emilio Vitolo i Lynn Scotti na modnom eventu Zadig&Voltairea u New Yorku 

 MARK SAGLIOCCO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
PONOSNI TATA

Dvije godine nakon raskida bivši zaručnik Katie Holmes slavi rođenje kćerkice

Svega dvije godine nakon raskida zaruka sa slavnom glumicom njujorški chef Emilio Vitolo Jr. dobio je kćerkicu Angelinu Marie.

Svega dvije godine nakon raskida zaruka sa slavnom glumicom njujorški chef Emilio Vitolo Jr. dobio je kćerkicu Angelinu Marie.

Vezu su započeli uoči pandemije koronavirusa, ali niti zaštitna maska za lice nije mogla sakriti ludu zaljubljenost holivudske glumice Katie Holmes i njezinog odabranika, osam godina mlađeg njujorškog chefa Emilia Vitola Jr.. Iako su se prilikom svakog zajedničkog izlaska na njujorškim ulicama držali za ruke i strastveno ljubili, a ekspresno se i zaručili nakon svega par mjeseci, njihova veza nije izdržala...

Život i posao Katie Holmes uglavnom su vezani uz Los Angeles, a Emilio Vitolo Jr. zbog restorana Emilio‘s Ballato, koji redovito uz ostale posjećuju i njegovi prijatelji Lenny i Zoe Kravitz, nije mogao mrdnuti iz New Yorka, što im je na kraju, izgleda, i presudilo. "Vođenje restorana je obaveza od jutra do mraka, sedam dana u tjednu, svaki dan u godini. Ako želite da vam restoran posluje kako treba, uvijek morate biti tamo, s tim mislima liježete i s njima se budite", izjavio je Vitolo za časopis InStyle.

image

Emilio Vitolo i Sammy Piccininni kćerkicu su dobili 30. lipnja

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

A sada, svega dvije godine nakon prekida sa slavnom glumicom, 36-godišnji njujorški chef pohvalio se da je dobio kćerkicu Angelinu Marie Vitolo sa svojom novom djevojkom, 24-godišnjom Sammy Piccininni. "Ne mogu vjerovati da nas je dragi bog blagoslovio takvim prekrasnim malim stvorenjem koje nam se pridružilo 30. lipnja. Dobrodošla Angelina Marie, tvoji mama i tata te obožavaju", napisala je Sammy na svom privatnom Instagram profilu u objavi uz prve fotografije bebice.

image

Vezi Katie Holmes i Emilija Vitola presudila je - razdvojenost

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Hoće li Katie Holmes čestitati bivšem zaručniku na prinovi u obitelji, tek ćemo vidjeti, ali nakon što je njihov prekid javno obznanjen rekla je da će s Emiliom ostati u prijateljskom odnosu.

image

Katie Holmes i Emilio Vitolo Jr. zaruke su raskinuli u svibnju 2021.

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Emilio je vrlo šarmantan, simpatičan, razgovorljiv i koketan, a kuha za prste polizati, pa nije teško zaključiti zašto je Katie pala na njega: u njegovom društvu osjeća se poput kraljice, a čini se da nikad nije bila tako ludo zaljubljena. Ne može izdržati ni pola sata, a da mu ne pošalje poruku, želi ga samo za sebe", opisao je svojedobno njihovu vezu Emiliov prijatelj koji je želio ostati anoniman. Slavni kuhar zbog veze s Katie Holmes je raskinuo zaruke s dizajnericom Rachel Emmons, a Katie Holmes je nakon razvoda od Toma Cruise s kojim je dobila kćer Suri, bila u vezi s glumcem Jamiejem Foxxom, a trenutačo je, barem koliko je javnosti pozatno, slobodna.

Linker
28. travanj 2024 04:00