dogodila se ljubav

Ekskluzivne fotografije u novoj Gloriji: Danijela Martinović ponovno ljubi

Nakon prekida dugogodišnje veze splitska pjevačica Danijela Martinović pronašla je muškarca s kojim dijeli iste vrijednosti, poglede na život, pa čak i snove. Ekskluzivne fotografije pjevačice i njezine nove ljubavi pronađite u novom broju magazina Gloria.

Ide mi u životu ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi, ali mi fali korak tvoj da u stopu prati moj, gdje si ti, da je slađe zaspati – stihovi su jednog od najvećih hitova Danijele Martinović (51) kojima bi splitska pjevačica komotno mogla izmijeniti neke riječi. Jer, ljubavi joj više ne fali, u njezin je život ušao muškarac koji u stopu prati njen korak. Prvi susret s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49) bio je profesionalan, no ubrzo im se dogodila ljubav.

Zrele godine donijele su joj mir, osjećaj slobode i sreće pa je tom pozitivnom energijom sasvim neplanirano privukla ljubav i okrenula novu stranicu u životu, o čemu govori ekskluzivno za Gloriju. No pred njom je još mnogo lijepih stvari: nakon 30 godina karijere okružila se novim glazbenim suradnicima, s kojima je snimila nove pjesme, a uskoro objavljuje memoarske zapise koje je pisala dvije godine.

Kako je započela vaša ljubavna priča?

- Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove.

image

šminka Kristina Hošnjak
frizura Matea Lešćan
stilistica Barbara Repe
Snimljeno u Oris Kući arhitekture

BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Ima li tu temelja za scenarij nekog ljubavnog filma?

- Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena.

Ekskluzivne fotografije muškarca koji je osvojio srce naše glazbene dive potražite u novom, redizajniranom broju magazina Gloria koji će listanje najutjecajnijeg ženskog magazina učiniti još uzbudljivijim.

image
PRODUKCIJA GLORIA

U novom broju magazina Gloria ne propustite i ove teme:

 • MONICA BELLUCCI I TIM BURTON Oni se vole javno
 • STAŠA STANKOVIĆ Kako u mladosti predvidjeti početak menopauze
 • GRAHAM NORTON Najveća zvijezda Eurosonga
 • INTERVJU: ZDENKA KOVAČIČEK Ni mlađi muškarci ne mogu slijediti moj ritam
 • LJEPOTA Pred ogledalom: Rebeka Ljiljak
 • MODA Stilske lekcije iz Milana
 • STIL ŽIVOTA Zelena oaza u centru metropole
 • TRIKA Novi showroom za uređenje interijera
 • BEZ BRIGE S DIJANOM Istine i mitovi o roditeljstvu
 • KUHINJA: DENIS SRDOČ Kvarnerski specijalitet za Dan žena
 • PUTOVANJE: NORVEŠKA Pavle Kocanjer na visini od 2469 metara
 • FELJTON: YOKO ON0 Od razaračice benda do priznate umjetnice
Linker
01. studeni 2023 22:31