Nije pazila

Ellen DeGeneres slučajno gledateljima otkrila spol bebe Jennifer Lawrence

Diskretna glumica svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti pa do sada nije poznat ni spol ni ime bebe koju je rodila u veljači.

Iako je oskarovka Jennifer Lawrence (31) prilično diskretna u vezi svog privatnog života pa tako nije još otkrila ni spol ni ime bebe koju je u veljači dobila sa suprugom, galeristom Cookeom Maroneyem, čini se da je to umjesto nje nenamjerno učinila voditeljica Ellen DeGeneres.

image

Indiskretna voditeljica otkrila je spol glumičine bebe.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Slavna glumica ovih je dana telefonski gostovala u showu slavne voditeljice, a ona je dobro informirana kazala: "Znam da puno s njim razgovaraš, to je baš slatko".

Tako je otkrila spol bebe zbog koje je Lawrence uzela kratku stanku od glume, a briga oko malenog je i razlog zašto nije uživo stigla u show.

image

Prva šetnja sa sinom: Jennifer Lawrence, suprug Cooke Maroney i njezini roditelji.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Schwarzeneggerova kći i Chris Pratt pesretni zbog povećanja obitelji: ‘Stigla nam je malena Eloise‘

Ellen DeGeneres bila je indiskretna i oko glumičinih fantazija kada je bila još djevojčica koja je živjela u državi Kentucky. Naime, Jennifer je već tada maštala kako će biti slavna, a jedna od osoba koje će je intervjuirati bila je baš Ellen DeGeneres - naravno uz Oprah Winfrey. A intervjue slavnim voditeljicama malena Jennifer uglavnom je davala na toaletu, mjestu gdje je iza zaključanih vrata slobodno mogla glumatati.

Voditeljica je otkrila i da su u Los Angelesu susjede pa nema sumnje da o glumičinom privatnom životu zna više nego što je otkrila u svom showu.

Linker
24. travanj 2024 04:44