SLATKA ČESTITKA

Emotivna Iris Livaja: "Postala sam tvoja i ti si postao moj, sretna prva godišnjica, ljubavi"

Supruga Hajdukovog napadača i hrvatskog nogometnog reprezentativca u emotivnoj se objavi prisjetila dana njihovog vjenčanja.

Supruga Hajdukovog nogometaša i hrvatskog nogometnog reprezentativca Marka Livaje emotivnom je objavom obilježila njihovu prvu godišnjicu braka. "Jednom davno... Postala sam tvoja i ti si postao moj. Sretna prva godišnjica, ljubavi", napisala je Iris Livaja u objavi uz seriju fotografija iz vjenčanog albuma koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

image

Prvi svadbeni ples

INSTAGRAM

Supružnici su svoju ljubav pred oltarom okrunili nakon osam godina veze u kojoj su dobili 6-godišnju kćer Elizabetu i 2-godišnjeg sinčića Lorenza, a među fotografijama je i slika njihovog svadbenog plesa. Nogometaš Hajduka je za jedan o najvažnijih dana u životu odjenuo elegantno, crno odijelo, a Iris je nosila čipkastu vjenčanicu ukrajinske kreatorice Mille Nove koju je nabavila u Zagrebu.

image

Iris i Marko Livaja u vezi su od 2014.

INSTAGRAM

Supružnici su se na ljubav do kraja života zavjetovali u crkvici na Sustipanu, a slavlje je nastavljeno u restoranu Adriatic. Iris Livaja, baš poput svog supruga, uživa specijalan status kod navijača splitskog kluba, jer su zajednički donijeli odluku da se Marko Livaja nakon jedanaest godina vrati kući i ponovno odjene Hajdukov dres.

image

Supružnici s djecom žive na Bačvicama

INSTAGRAM

"Kad sam ga tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. Znali smo kako će vrijeme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je da smo stvoreni jedno za drugo", opisala je Iris Livaja početak njihove veze. Zajedno su od 2014., a preklani su se nakon četiri godine u Ateni vratili u rodni Split, gdje žive na Bačvicama.

image

Vjenčanje Marka i Iris Livaje

BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

"Vjenčanje smo stalno prolongirali zbog Markovih sportskih obaveza, a onda se dogodila i korona. Čim se situacija s pandemijom smirila, definirali smo datum i krenuli s pripremama", ispričala nam je Iris.

image

Vjenčanje Marka i Iris Livaje

CROPIX
Linker
15. travanj 2024 17:30