STIGLA BEBA

Eros Ramazzotti postao djed: Unučić Cesare svega je osam godina mlađi od pjevačevog sina

Legendarni talijanski kantautor ovog ljeta stiže u pulsku Arenu, a u listopadu će proslaviti šezdeseti rođendan.

U devetom mjesecu trudnoće, dva tjedna prije rođenja siničića Cesarea, kojeg je na svijet donijela u rodilištu u švicarskom Luganu, 26-godišnja Aurora Sophia Ramazzoti dobila je svoju prvu naslovnicu talijanskog izdanja Vanity Faira. Popularna televizijska voditeljica u ekskluzivnom razgovoru otkrila je da u brizi oko sinčića očekuje pomoć djedova i baka. S njezine strane to su legendarni talijanski kantautor Eros Ramazzoti, koji ovog ljeta nastupa u pulskoj Areni, te njegova prva supruga, jedna od najpopularnijih talijanskih TV voditeljica Michelle Hunziker.

Eros je svojoj kćeri posvetio najveći hit "Piu bella cosa", a sad je u središtu pažnje cijele obitelji mali Cesare, njegov prvi unuk. Eros Ramazzoti i Michelle Hunziker bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih, a ostali su jako dobri prijatelji i nakon razvoda 2002. Zajedno su podigli kćer Auroru koja se proslavila kao voditeljica talijanske verzije showa "X Factor", a danas na društvenim mrežama ima više od dva milijuna pratitelja.

image

Sretni roditelji Aurora Ramazzotti i Goffredo Cerza s tek rođenim sinčićem Cesareom u švicarskom Luganu

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U drugom braku s talijanskim modelom i glumicom Maricom Pellegrinelli, Eros Ramazzoti dobio je 11-godišnju kćer Raffaellu Mariju, te sina Gabrija Tulija, koji je 14. ožujka proslavio osmi rođendan. Prije četiri godine šokirali su talijansku javnost viješću da se rastaju i da će živjeti svatko na svojoj adresi, ali su formalno još uvijek u braku.

image

Eros Ramazzotti s prvom suprugom Michelle Hunziker u Milanu 1999.

LUCA NIZZOLI/SHUTTERSTOCK

"Bilo je to divnih deset godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. Ovo je naš zajednički izbor i naša zajednička odluka, a naš odnos ostaje prijateljski. Ljubav koju smo dijelili je i dalje tu, oboje osjećamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom razdoblju za cijelu obitelj", navedeno je tada u njihovom zajedničkom priopćenju za medije.

image

S drugom suprugom Maricom Pellegrini na proslavi dva desetljeća brenda Dolce&Gabbana u Milanu 2010.

AGF/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 09:36