u zagrljaju

Fotografija s najvažnijom osobom svog života: ‘Jedina žena koja me bezuvjetno voli‘

Glazbenik Stjepan Hauser je ponovo dao svima na znanje tko je najvažnija osoba u njegovom životu i za to pobrao simpatije.

"Ovo je jedina žena koja me bezuvjetno voli", opisao je poznati glazbenik Stjepan Hauser uz fotografiju na kojoj se grli sa svojom majkom Marijom. Fotografija je za sada zaradila 161 tisuću lajkova, ali i vrlo dirljive i emotivne komentare.

"Proputovao sam svijet nebrojeno puta, ali biti kod kuće s mamom je najljepši osjećaj na svijetu'., naglasio je glazbenik i prije i poručio kako je 'mamin sin'.

Za svoju mamu je jako vezan. Ranije je u jednu od svojih izvedbi 'Ave Marije' majci uputio posvetu u kojoj je napisao: 'Ovu izvedbu Ave Marije posvećujem svojoj mami Mariji, ženi koju najviše volim u životu i koja je svetica za mene'.

Podsjetimo, Stjepanova majka Marija je trideset godina u glazbenoj školi podučavala udaraljke i predaje glazbenu metodiku na fakultetu u Puli.

Čelist Stjepan Hauser prije dvije godine uselio se u kuću što ju je izgradio u istarskom mjestu Pomeru kako bi bio bliže svojima. Kuća tik uz je bila ostvarenje njegovog sna. Dugo je tražio savršenu lokaciju, a nakon što je pronašao zemljište s već izrađenim projektom kuće od oko 450 četvornih metara, sve je bilo gotovo u godinu dana. Osim što je želio minimalistički interijer, Stjepanu je bilo važno da ima i bazen, pješčano odbojkaško i nogometno igralište te prostoriju za stolni nogomet i stolni tenis.

Čitajte i:

Stjepan Hauser u velikim problemima, iskusio tamnu stranu slave: 'Vrlo je frustrirajuće'

Luka Šulić otkriva kako mu je bez Hausera i progovara o svojim manama: 'Znam jako burno i divlje reagirati'

Nedostaje samo ženska pratnja: Stjepan Hauser otvorio nam je vrata kuće, ali i srca

Linker
18. travanj 2024 02:27