Rose Hanbury bila je pozvana na prijeme u Buckinghamsku palaču povodom službenog posjeta tadašjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa 2019.

 -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SAMO SIMPATIJA

Gdje ima dima, ima i vatre: Opet se priča o ljubavnici princa Williama - tko je Rose Hanbury?

Markiza od Cholmondeleyja Sarah Rose Hanbury susjeda je prinčevskog para u Norfolku, majka troje djece i pokroviteljica brojnih humanitarnih udruga.

Prinčevski par William i Kate nikad se nije činio sretnijim: za vrijeme svakog zajedničkog pojavljivanja u javnosti posljednjih mjeseci među njima se osjeti kemija koju prate pogledi, pa čak i fizički znakovi privlačnosti, no sve to ne stišava glasine o njegovoj drugoj simpatiji koje se, premda nikad nisu potvrđene ni dokazane, periodično pojavljuju od 2019. godine.

U njihovom središtu je obiteljska prijateljica Sarah Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleyja, koja će 15. ožujka proslaviti 39. rođendan. Veze njezine obitelji s britanskim dvorom su duge, pa je tako njezina baka Lady Elizabeth Lambart bila jedna od djeveruša na vjenčanju pokojne kraljice Elizabete II. 1947., a prije udaje za markiza Davida Cholomondeleyja, s kojim podiže troje djece - 13-godišnje blizance Alexandera i Olivera, te 7-godišnju kćer Iris, bavila se modelingom u londonskoj agenciji Storm Models u kojoj je karijeru započela Kate Moss.

image

Markiza od Cholmondeleyja majka je troje djece

JAMES WHATLING/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njezin suprug u filmskim je krugovima poznatiji pod imenom David Rocksavage kako se potpisuje na odjavnim rolama filmova koje je režirao i u kojima je nastupao kao glumac, a 24 godine je stariji od svoje supruge s kojom se vjenčao dva dana nakon što su se zaručili, a dan nakon je njezina majka otkrila i da je Rose trudna s blizancima. Iako nije potvrđeno da su se razveli, početkom 2019. pričalo se kako je njihov brak gotov - a mnogi su kao krivca vidjeli upravo Williama.

image

Prince William sa suprugom je sudjelovao na smotri prvog bataljuna Velške garde

SHUTTERSTOCK

Kako god, njihov dom je u Norfolku, u blizini Anmer Halla, ladanjskog imanja koje je Williamu i Kate bilo baza prije nego što su se preselili u London, a i zbog podrijetla kreću se u sličnim društvenim krugovima. Napisi o navodnoj simpatiji koja se rodila između Williama i Rose zakotrljali su se kad ju je britanski tabloid The Sun titulirao kao Kateinu rivalku iz provincije, a otada se ne prestaju detaljno analizirati sve sličnosti i razlike među njima.

image

Supružnici djeluju opuštenije i sretnije nego ikad

ALASTAIR GRANT/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Priču su ponovno aktivirali napisi britanskih medija koji tvrde kako je budući kralj Dan zaljubljenih umjesto sa suprugom proveo upravo s Rose. Ljubavnici su navodno proveli Valentinovo na romantičnoj večeri u jednom luksuznom talijanskom restoranu u Londonu, a William joj je navodno kupio i dar - bisernu ogrlicu. Iako se o aferi svako malo piše već četiri godine, do sada nije bilo dokaza da je William nevjeran svojoj supruzi.

Linker
25. travanj 2024 13:10