gloria osobno

Glazbenica o najtežim danima tijekom karantene: ‘Najviše mi je nedostajalo da mi djeca moja polete u zagrljaj‘

Panel Gloria osobno, održan na temu "Znamo li s novim životom izaći na kraj", okupio je stručnjake za mentalno zdravlje - Almu Mihaljević Peleš i Miroslava Hercega, ali i Ivanu Kindl, pjevačicu koja je otvoreno progovorila o borbi s depresijom.

Svaki veliki stres ostavlja trag na ljude, no ne znači da će sve naše promjene otići u lošem smjeru. Teško životno iskustvo poput ovog kojeg živimo posljednjih godinu dana može nas i oplemeniti, a mnogi će kroz taj proces i sazreti. Jedni će srljati u poroke i ovisnosti, ali mnogi će na drugačiji način pristupati životnim vrijednostima – složili su se sudionici panela Gloria osobno ‘Koliko smo se promijenili‘, organiziranog u Laubi.

Znamo li s novim životom izaći na kraj? Stručnjaci nam otkrili koliko smo se promijenili proteklih godinu dana

Ivana Kindl sasvim iskreno: ‘Svaki mjesec imam psihičke padove zbog ugrožene egzistencije‘

Barbara Kolar otkrila: ‘Prošle godine imala sam težak životni period, ali danas se osjećam odlično‘

Mladi su najugroženija skupina tijekom pandemije, razvijaju ovisnosti i depresivne poremećaje

Što nas je teže pogodilo - potres ili pandemija? ‘Apsolutno nam se povećao broj pacijenata‘

Panelisti Alma Mihaljević Peleš, psihijatrica iz KBC Zagreb, Ivana Kindl, pjevačica koja je otvoreno progovorila o borbi s depresijom te Miroslav Herceg, psihijatar iz Klinike Vrapče uz voditeljicu Barbaru Kolar koja je moderirala panel, otvorili su temu ‘Znamo li s novim životom izaći na kraj‘.Glazbenica Ivana Kindl na panelu je otkrila da joj je njezin 'socijalno-asocijalni' karakter pomogao prilagoditi se na nove okolnosti. "Nije mi teško pala ta izolacija doma. Do 30. sam se izludirala i izlazila pa sam osjetila da mi paše smiraj nakon 30. Budući da živim u obiteljskom kvartu, u zgradi u kojoj sam okružena sa super susjedima, praktički se svaki dan vidimo", otkrila je Kindl i dodala da joj najviše nedostaju njezini mali prijatelji, djeca iz kvarta. "Najviše mi je falilo da mi djeca moja polete", rekla je pjevačica i zaključila da je sama po sebi više 'solo' tip. Što nam je još otkrila, pogledajte u video panelu u nastavku:

image
Psihijatri Alma Mihaljević Peleš i Miroslav Herceg s menadžericama iz Plive (slijeva): Hanom Alborghetti, Melitom Vraneković, Beatricom Završki i Tamarom Sušanj Šulentić
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
Panelisti Alma Mihaljević Peleš, Ivana Kindl i Miroslav Herceg uz voditeljicu Barbaru Kolar
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
Tamara Sušanj Šulentić i Hana Alborghetti iz Plive.
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
Menadžerice iz Medexa - Ines Grobler i Tamara Turnšek uživale su u panelu.
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
Medexove menadžerice predstavile su i nove kapsule hijalurona i ceramida, koje koži donose zdravlje i ljepotu, podižući samopouzdanje.
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
Želja za slatkim ne bira trenutak. Zato su tu Dolcela Cake2go Browniesi s komadićima belgijske čokolade, spremni za konzumaciju - odmah!
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
Podravkina Dolcela predstavila je novi premium desert Lemoncella.
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
Majda Zujo i Nikolina Zečić iz Zagrebačke banke.
VEDRAN PETEH/CROPIX
Linker
04. studeni 2023 16:40