MATEA SMOLČIĆ SENČAR/CROPIX
Najslađa uloga

Glumica Ksenija Pajić postala je baka, njezina jedinica Vita rodila je sinčića Tomu

Zbog pandemije glumica još uvijek ne uživa u svom unuku koliko bi htjela, no veseli se proljeću i dugim šetnjama s mališanom koji za nekoliko mjeseci odlazi u Rumunjsku, domovinu svog tate.

Zbog pandemije glumica još uvijek ne uživa u svom unuku koliko bi htjela, no veseli se proljeću i dugim šetnjama s mališanom koji za nekoliko mjeseci odlazi u Rumunjsku, domovinu svog tate.

Naša slavna glumica Ksenija Pajić do nedavno je bila među najzaposlenijima u svojoj branši, od igranja u predstavama u njezinom matičnom kazalištu ''Gavella'' do snimanja brojnih TV serijala. No od nedavno se našla u novoj ulozi i to možda najvažnijoj u životu. Krajem siječnja naime, postala je baka malenog Tome kojeg joj je podarila kći jedinica, talentirana pijanistica i pjevačica Vita Vukov, kćer pijanista Emila Vukova i unuka našeg slavnog pjevača i političara Vice Vukova.

"Istina je, postala sam baka, ali sva briga oko malenog za sada je na mojoj kćeri. Ona i njezin suprug odlučili su se u potpunosti posvetiti roditeljskim dužnostima, a ja sam tu da im donesem ručak ili uskočim ako im nešto treba obaviti. Poštujem njihovu odluku i nisam od osoba koje bi se mladima miješala u život. Sretna sam zbog njih. Djeca pripadaju svojim roditeljima, a ja se veselim našim skorašnjim šetnjama. Naravno cijeloj situaciji kumuje i pandemija pa se do daljnjeg volimo na daljinu", kazala je za Gloria.hr glumica čija kćer je za razliku od nje krenula u muzičke vode.

Na Muzičkim akademijama u Zagrebu i Klagenfurtu diplomirala je klavir, studirala je korepeticiju i operno pjevanje, a prije tri godine u opereti Vesela udovica u režiji Dinka Bogdanića pokazala svoj glumački i pjevački talent.

image

Glumica sa kćerkom Vitom

DAVOR MATOTA/CROPIX

No nije to sve. Prije dvije godine zbog supruga rumunjskog Mađara Andrasa Ede Szabe preselila se u Cluj- Napocu, glavni rad Transilvanije gdje je upisala doktorat. U rodni Zagreb vratila se prije poroda jer, kako nam je kazala, u Rumunjskoj su posljednjih mjeseci na snazi bile stroge restrikcije zbog korone pa čak i policijski sat.

Čitajte i: Hana Huljić i Petar Grašo u slatkom iščekivanju: Zna se spol bebe koja stiže početkom ljeta

"Korona nam je svima promijenila život, tamo smo funkcionirali on-line pa se tako nastavilo i u Zagrebu. Zato sada čuvamo bebicu, malo izlazimo i oboje smo mu potpuno posvećeni. Ne razmišljamo još o povratku, no i to će se morati dogoditi, s prestankom strogih mjera, ali nadam se da ćemo proljeće provesti u Zagrebu. Za sada nam je ovdje lijepo, ja čak nešto malo radim, dajem on-line satove iz solfeggia, klavira i pjevanja, a razmišljam i o nekim solo nastupima, a najveća sreća mi je maleni Toma", kazala nam je Vita Vukov, koja je svog supruga početkom pandemije upoznala preko interneta.

Nije im, kaže, dugo trebalo da shvate kako su stvoreni jedan za drugoga, a kruna njihove ljubavi, maleni Toma, donio im je neopisivu sreću. A dokaz koliko se vole je i taj da ona uz svoje nosi i njegovo prezime Szabo, a on je svom imenu dodao Vukov.

Linker
27. travanj 2024 00:49