Andrea Bocelli i Stjepan Hauser

 ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK
U PETOJ BRZINI

Hauser u New Yorku s Bocellijem: Miljeniku žena do potpune sreće nedostaje samo ona prava

Istarski glazbenik bio je specijalni gost slavnog tenora Andree Bocellija na koncertu povodom njujorške premijere njegovog filma.

Istarski glazbenik bio je specijalni gost slavnog tenora Andree Bocellija na koncertu povodom njujorške premijere njegovog filma.

Otkako je održao posljednji koncert na oproštajnoj turneji 2CELLOS s Lukom Šulićem, istarski čelist Stjepan Hauser ubacio je u petu brzinu i punom parom radi na samostalnoj karijeri i predstojećoj koncertnoj turneji "Rebell With A Cello". Stanku do idućih nastupa iskoristio je za suradnju sa svojim slavnim kolegama i prijateljima, nedavno je s legendarnim irskim rokerima iz benda U2 snimio dvije pjesme "Vertigo" i "Dirty Day" za njihov novi album "Songs of Surrender", a ovih dana je na poziv proslavljenog talijanskog tenora Andree Bocellija stigao u New York.

image

Najesen stiže u zagrebačku Arenu

ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK

Stjepan Hauser bio mu je specijalni gost na promociji filma "The Journey: A Music Special from Andrea Bocelli" koji kreće u ograničenu kinodistribuciju, a svojim sviračkim umijećem oduševio je desetke tisuće gledatelja na prigodnom koncertu na otvorenom u strogom središtu američke metropole.

image

Njegov nastup oduševio je desetke tisuće Njujorčana

ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK

Proslavio se svojim obradama pop pjesama koje u atraktivnim aranžmanima besprijekorno izvodi na klasičnom instrumentu, što mu je donijelo globalnu popularnost, a njegovo umijeće prepoznali su i struka i publika te kolege glazbenici poput Eltona Johna, Andree Bocellija, rock sastava Red Hot Chili Peppers i U2, a njegove najbolje godine po svemu sudeći - tek dolaze.

image

Stjepan Hauser je buntovnik s čelom

ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK

Stjepana Hausera na društvenim mrežama prati više od 13 milijuna ljudi, a njegova muzikalnost, radost i strast muziciranja, te karizmatična scenska pojavnost prometnule su ga u jednog od najvažnijih instrumentalista 21. stoljeća, čiji repertoar spaja - nespojivo. I seže od klasičnih skladbi Čajkovskog sve do modernih ritmova Madonne i Lady Gage, što oduševljava mlade generacije. Na europsku turneju krenuo je u pratnji 20 glazbenika iz cijeloga svijeta, a zagrebački koncert zakazan je 25. listopada u Areni.

image

Andrea Bocelli i Stjepan Hauser

ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK

Do potpune sreće nedostaje mu samo vjerna pratilja na njegovom superuspješnom životnom putu. Jer otkako je 2017. prekinuo dvogodišnju vezu sa splitskom pjevačicom Jelenom Rozgom, veliki zavodnik i miljenik ne prestaje intrigirati javnost svojim ljubavnim životom. Na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije s misterioznim ljepoticama, ali niti jedna od njih očito nije pronašla trajno mjesto u njegovom srcu.

image

Na crvenom tepihu na premijeri filma ‘The Journey: A Music Special from Andrea Bocelli ‘

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK

"Volim žene, žene vole mene, to je naš čaroban spoj. A i moj instrument, moje čelo mi je ljubavnica, partnerica i životni suputnik. A vrlo često me žene pitaju mogu li one biti moje čelo - i što ću onda, moram im ispuniti želju", izjavio je nedavno.

Linker
26. travanj 2024 00:56