GLORIA 30

Hiljson Mandela: "Ako nastavim ovako, neću biti daleko od snova"

Slavljeničkih 30 proslavili smo okupljanjem 30 zvijezda s naše scene koje su nam govorile o svojih prvih 30, sljedećih trideset, lekcijama koje su naučili i najdražim Glorijinim naslovnicama.

Zagrebački treper Hiljson Mandela u glazbi se našao od malih nogu, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka operna pjevačica Dijana Hilje pa ga je često vodila sa sobom u kazalište. Isto tako ne čudi što je do tridesete ostvario zavidnu karijeru te postao jedan od najpoznatijih trepera u regiji. Kako sam kaže, ako nastavi kako je krenulo ostvarit će mu se svi snovi.

"Kad sam bio klinac mislio sam da će trideseta biti jako cool period. Da ću biti ozbiljan, da imam svoj stan, kuću, jaccuzi, bazen, hrpu auta - i ako nastavim ovako, neću biti daleko od toga", uz široki osmijeh otkrio nam je Hiljson Mandela koji je bio oduševljen našim pozivom na snimanje 30 za 30 kampanje.

"Kao dijete sam najviše viđao Gloria časopise po stanu. Kupovao se svaki broj i većinom su na naslovnici bile utjecajne žene tako da mi je čast na neki način što sam se i ja našao u Gloriji kao jedno dežurno smetalo", poručio je Hilje.

image

Hiljson Mandela

TOMISLAV PANCIROV

Hvala suradnicima!

Stilisti Marko Plukavec/Slađana Divjak
Make-up Saša Joković/Marko Tolić/Tena Bašić/Nina Pejnović/Bojan Jončić
Kosa Ante Pažanin/Sara Rabotski/Dorotea Butigan/Sabina Grbavac Zeba
Ženska odjeća Garderoba Concept Store
Pomoć pri snimanju sadržaja Trika
Lokacija vizuala iz kampanje Trattoria Canzona
Hrana za snimanje i catering Boogie Lab

Linker
20. ožujak 2024 15:16