SAVRŠEN ODMOR

Hit destinacija bogu iza nogu: Slavni pjevač uživa na bajkovitoj plaži sa svojim princezama

Britanski kantautor Ed Sheeran s obitelji se odmara u Bayron Bayu u Australiji, gdje je 17. veljače proslavio 32. rođendan.

Sedamnaestog veljače proslavio je 32. rođendan i tim je povodom odlučio počastiti svoje princeze odmorom na pješčanoj plaži Byron Baya, gradića smještenog na krajnjem sjeveroistočnom kutu države Novi Južni Wales u Australiji. Rt Byron smatra se najistočnijom kopnenom točkom Australije, a Byron Bay je zbog svojih predivnih pješčanih plaža omiljeno turističko odredište premda se nalazi bogu iza nogu, 772 kilometra sjeverno od Sydneya i 165 kilometara južno od Brisbanea.

image

Morsko osvježenje nakon poduzetničkog pothvata

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Njegove ljepote otkrio je i engleski glazbenik Ed Sheeran koji je na odmor poveo suprugu Cherry Seaborn i kćerkice Lyru i Jupiter. Roditelji su svoje princeze od jakog sunca zaštitili improviziranim šatorom koji su za njih sagradili na plaži, a djevojčice su uživale gradeći kule u pijesku i trčkarajući plićakom. Zbog velikih valova mama i tata su ih stalno morali držati na oku, a iskoristili su priliku da se okupaju u moru.

image

Ed Sheeran sa suprugom Cherry Seaborn, te kćerkicama Lyrom i Jupiter proveo je dan na pješčanoj plaži

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ovih dana se popularni pjevač našao u središtu medijske pažnje zbog toga što je odbio poziv kralja Charlesa III. da nastupi na koncertu povodom njegove krunidbe početkom svibnja, što je s gledišta obožavatelja monarhije - nepojmljivo. No, zapravo je nepojmljivo kasno paljenje organizatora svečanosti, koji su jednu od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, čiji se raspored slaže godinama unaprijed, na svečanost pozvali u posljednji čas bez konzultacije s njegovim promotorima i menadžerima. Da su to učinili znali bi da Ed Sheeran 6. svibnja ima zakazan koncert u sklopu svoje američke turneje u Teksasu, pa mu nastup u Windsoru dan kasnije nikako ne odgovara.

image

Dan velikih valova Eda Sheerana i supruge Cherry Seaborn

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim toga, pojavila se i nova reklamna kampanja za kečap Heinz, čije je Ed Sheeran zaštitno lice već godinama. Na to je pristao jer je veliki obožavatelj umaka od rajčice, kojeg redovito konzumira kao prilog gotovo svakom jelu, a upisao se i u povijest kečapa jer je bočica čiji dizajn potpisuje na Christie‘sovoj aukciji 2019. prodana za čak 1500 funta. I tako postala najskuplja bočica kečapa u povijesti.

image

Pjevač obožava kečap

JLPPA/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Za sve poslovne pothvate ima podršku svoje supruge Cherry Seaborn s kojom ga veže prijateljstvo od najranijeg djetinjstva. Zajedno su već sedam i pol godina, a vjenčali su se 2019. Da je ona za njega savršen par pokazao je posvetivši joj pjesmu "Perfect". Kćerkicu Lyru dobili su potkraj kolovoza 2020., a lani su sve iznenadili objavom na Instagramu da su postali roditelji još jedne djevojčice kojoj su dali ime Jupiter. "Želim vas sve obavijestiti da smo dobili još jednu prekrasnu djevojčicu. Oboje smo jako zaljubljeni u nju i sretni smo do Mjeseca i natrag što smo postali četveročlana obitelj", napisao je Ed Sheeran.

image

Licitatore je oduševila specijalna bočica kečapa čiji dizajn pospisuju Ed Sheeran i Heinz

MATT CROSSICK/PA IMAGES/PROFIMEDIA
image

Sheeranova bočica kečapa je najskuplja na svijetu: na aukciji Christie‘sa 2019. u Londonu prodana je za 1500 funta

MATT CROSSICK/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 02:55