Tori Spelling i Dean McDermott s djecom Stellom, Finnom, Hattie, Liamom i Beau na Kids Gali u Los Angelesu 10. lipnja 

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
ŠTO SE DOGAĐA?

Holivudski razvod nakon 17 godina i 5 djece? Dean objavio, Tori demantirala, on obrisao...

Američki glumac Dean McDermott jučer je na svom instagram profilu objavio da se nakon 17 godina braka i petero djece razvodi od supruge Tori Spelling. "S velikom tugom i teškog srca javljam da smo Tori Spelling i ja nakon osamnaest godina veze i petero sjajne djece odlučili krenuti svatko svojim putem. Usprkos novom početku za nas nasatavit ćemo zajednički odgajati našu djecu. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom prijelaznom razdoblju kako bismo ga svi skupa što lakše prebrodili", napisao je 56-godišnji glumac u svojoj subotnjoj objavi.

I baš kad je to postala vijest dana u američkim medijima, glumac je objavu obrisao, a upućeni u zbivanja u njihovoj kući vjeruju kako je to bila glumčeva impulzivna reakcija na svađu sa suprugom. "Očito mu je prekipjelo ili se želio osvetiti, ali je kasnije zažalio i objavu obrisao", govore upućeni, a glasnogovornica 50-godišnje glumice isto je tako demantirala razvod.

image

Supružnici su u braku 17 godina i imaju petero djece

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Supružnici su se prošlog vikenda sa svom djecom pojavili na humanitarnoj večeri Kids Gala u Los Angelesu i tada su djelovali harmonično i sretno, a 15. lipnja svi skupa su u hotelu Beverly Hilton proslavili petnaesti rođendan njihove kćeri Stelle McDermott kojoj su priredili veliki party. Kako god, čini se da supružnici nastavljaju igru toplo-hladno koja među njima traje već godinama.

Njih dvoje upoznali su se na setu televizijskog serijala 2005. i zaljubili na prvi pogled. Iste večeri završili su u krevetu zbog čega se raspao njezin brak s Charliejem Shanianom, te njegov s Mary Jo Eustace. Vjenčali su se 7. svibnja 2006. na privatnom otočiću Wakaya, dijelu pacifičkog arhipelaga Lomaiviti u Fidžiju, a u idućih jedanaest godina dobili su petero djece: sinove Liama Aarona (16), Finna Daveyja (10) i Beaua Deana (6), te kćeri Stellu Doreen (15) i Hattie Margaret (11).

image

Dean McDermott i Tori Spelling na dodjeli nagrada VH1 u Culver Cityju 2005.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Iako je Tori odrastala sa srebrnom žlicom u ustima kao kći i ljubimica legendarnog holivudskog producenta Aarona Spellinga (producirao je i kultni tinejdžerski serijal "Beverly Hills, 90210" koji je proslavio Tori u ulozi Donne Martin) s čijom ostavštinom je mogla mirno i lagodno proživjeti ostatak života, prije par godina zapala je u financijske nedaće zbog loših odluka vezanih uz upravljanje nekretninama, otkazivanje reality showova i snimanja zbog raznih razloga - uključujući i zahtjevne trudnoće te zdravstvene tegobe.

Prije šest godina supružnici su postali vijest dana kad je objavljeno da su na kreditnoj kartici natukli neplaćeni dug u iznosu od četrdesetak tisuća dolara (taj put ih je iz nevolje izvukla Torina majka Candy Spelling koja je podmirila račun), no više od novčanih tegoba nju su pogađale priče o Deanovoj nevjeri zbog čega je doživljavala i - živčane slomove.

image

Tori Spelling i Dean McDermott zaručili su se i vjenčali 2006.

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

Zbog toga je preklani odlučila reći "dosta" i skinula vjenčani prsten, a Dean McDermott se iselio iz njihove obiteljske kuće. U međuvremenu su se supružnici očito pomirili, a Tori je očito za to dobila i blagoslov majke, s kojom je zahladila odnose zbog braka s Deanom McDermottom. Candy Spelling, naime, svog kanadskog zeta, nikada nije smatrala idealnim muškarcem za svoju kćer, pa zbog toga s Tori godinama nije razgovarala. A ratne sjekire nisu zakopale niti nakon smrti obožavnog supruga i oca, legendarnog holivudskog producenta Aarona Spellinga.

image

Obiteljska proslava Liamovog trećeg rođendana 2010.

STARTRAKS/SHUTTERSTOCK

Njegovo osobno bogatstvo se u trenutku njegove smrti procjenjivalo na 600 milijuna dolara, a Tori je prema oporuci pripao samo sićušni dio - svega milijun dolara. Glumica je bila, očito ne bez valjanih razloga, uvjerena da je ključnu odluku u sastavljanju očeve oporuke odigrala upravo njezina majka, a Tori Spelling joj je zamjerila i što je vijest o smrti oca saznala iz drugih izvora, a ne od nje, pa joj to godinama nije mogla oprostiti. Kako će se stvari među njima dalje razvijati, tek će se vidjeti, ali sigurno je da u braku Tori Spelling i Deana McDermotta nikad nije dosadno.

Linker
18. travanj 2024 09:58