Kobni rez

Ida Prester o operaciji - šiške: ‘U napadu eksperimenata sama sam ih škaricama odrezala‘

Pjevačica je, kaže, iznimno uzbuđena pred dva koncerta u Zagrebu, a kako je to htjela obilježiti promjenom izgleda, odlučila se za drastičan ‘rez‘, no zaboravila je da njena prirodno gusta i kovrčava kosa ipak ne ‘podnosi‘ stroge i ravne šiške.

Glazbenica Ida Prester već je godinama prepoznatljiva po svojoj frizuri. Svi se slažu kako joj platinasta boja odlično pristaje i kako svako Idino osvježenje drugačijim rezom, načinom češljanja ili dužinom uvijek izmami simpatije. Ovih dana je odrezala šiške, i to ravne, stroge šiške, poznate i po nazivu "Kleopatra". Iskrena, kakva je, javno je zažalila te na Instagramu pokazala da joj vlasi na čelu "vode svoju politiku".

"Htjela sam napraviti promjenu pred svirku, imamo ovaj tjedan dva koncerta u Ksetu. To mi je važan događaj, već sam godinu dana s istom frizurom... ali sam se malo zaigrala...", ispričala je Ida za Gloria.hr kako se zaželjela promjene.

"Gledala sam neke slike savršenih frizura Halle Berry i sličnih na internetu... U napadu kombiniranja i eksperimenata sama sam ih škaricama odrezala. I dobila sam nešto što moja kosa ne može podnijeti, jer je pregusta i previše kovrčava sama po sebi i to je najgori pakao za održavanje", iskrena je Ida.

Nakon što je odrezala šiške, ipak je otišla kod svoje frizerke da to popravi.

Čitajte i: Dosta im je filtera i straha od starenja! Nevena, Ida, Karmela i brojne druge pokazuju se bez šminke: ‘Ovo sam ja!‘

"Neki dan sam ih odrezala, prije snimanja spota koji sad izlazi. I vidim zadnjih par dana da to neće biti dobro...", kazala je. Spot je snimila za pjesmu "Sutra", za koju je Pocket Palma napravila remiks.

Pogledajte video

Još se prilagođavaju

"Kako smo snimali u šest ujutro, bila sam kod frizera dan ranije, probudila sam se s kacigom. Ok je prvih sat vremena od frizera, ali takva frizura na mojoj kosi mora biti baš savršeno fenirana. No sad - što je tu je, očito koncept šiški kod mene nije dobitna kombinacija, bar ne u ovoj fazi", kazala je te dodala da je svjesna da se kosa naučila na češljanje na stranu te da vjerojatno treba malo vremena da se prilagodi novoj formi. No iako je, kaže, shvatila da je ipak malo pogriješila, ne smatra to krajem svijeta.

Čitajte i: Ida progovorila o kompleksima iz djetinjstva: ‘Vjerujte, nemam gotovo ni jednu fotku iz srednje‘

"Svakom se dogodi da izgubi samopouzdanje u nekom trenutku pa se malo zaigra. Možda treba vremena, da kosa dobije novu formu. Ja sam komotna, stalno si sama perem kosu i rijetko idem kod frizera osim na bojanje i šišanje tako da mi je sada ovo totalni šok", objasnila je Prester.

Promjena imidža koja zahtjeva ipak malo umijeća s četkom i fenom ipak je nešto po čemu će pamtiti dugo iščekivani koncert uživo, zbog toga je i imala želju da napravi nešto novo s frizurom. "Dugo nismo nastupali baš smo svi užasno uzbuđeni", kazala je i zaključila da će sa šiškama koje lete svaka na svoju stranu - stvarno biti show u četvrtak i subotu kada nastupa u zagrebačkom Ksetu.

Linker
19. travanj 2024 11:59