TAKO SE TO RADI

Ima li većeg romantika od Tarika? Supruzi Lejli poručio: "Nikad te nitko neće voljet‘ k‘o ja..."

Popularni glumac i televizijski voditelj na originalan je način supruzi, poduzetnici Lejli FIlipović čestitao 47. rođendan.

Glumac i voditelj Tarik Filipović (51) svojoj je supruzi Lejli romantičnom objavom čestitao 47. rođendan. U video je umontirao niz supruginih portreta, a kao glazbena podloga poslužila mu je pjesma "Lejla" Seida Memića Vajte i Scandal Music Orchestra.

"47 godina uljepšavaš ovaj svijet. 17 godina činiš moj život ljepšim, mene sretnijim, malena palčica koja je svoj otisak ostavila u srcima mnogih ljudi premda bih je, ljubomorno, imao samo u svom. Bez patetike, hvala ti što postojiš. Sretan rođendan ljubavi…voli te tvoj T. Znam da se damama ne spominju godine ali zeznuh u prvoj rečenici", napisao je Tarik u poruci.

image

Na proslavi Severininog 50. rodjendana u klubu Mint

VANESA PANDZIC CROPIX

Njegovi pratitelji su se pridružili čestitkama i komplimentima Lejli, a slavljenica je odgovorila svom suprugu i u komentaru mu kratko i jasno poručila: "Volim te!".

Tarik i Lejla Filpović vjenčali su se na Silvestrovo 2007., pa će za nešto manje od tri mjeseca, posljednjeg dana kalendarske 2023. proslaviti 16. godišnjicu braka. Dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman, a u srpnju 2008. organizirali su veliko svadbeno slavlje na imanju Marincel u Zagrebu.

image

Tarik i Lejla sa sinom Dinom

JOSIP MOLER CROPIX

Prohodali su 2006. nakon što se Lejla rastala od Dade Majolija, teniskog trenera i brata Ive Majoli, s kojim ima 19-godišnjeg sina Dinu. Isprva nisu željeli razgovarati s medijima o svojoj ljubavi, nego su tvrdili kako je njihova veza - prijateljska, a definitivna potvrda dogodila se kad je Lejla preuzela Tarikovu nagradu za TV osobu godine.

"Ako se barem deset puta dnevno zajedno ne nasmijemo, taj dan nam nije baš nešto", opisao je popularni glumac i televizijski voditelj svojedobno njihov odnos za Gloriju.

image

Tarik i Lejla Filipović u Dubrovniku ljetos

MIHAEL BARISIC CROPIX
Linker
06. ožujak 2024 00:52