Finalna odluka

Ipak razvod: Nakon gadljivih optužbi glumica je braku dala drugu šansu, ali sad joj je - dosta

Američka glumica Elizabeth Chambers nakon 13 godina razvodi se od kolege Armieja Hammera koji je na holivdskoj crnoj listi završio zbog - nastranosti.

Tri godine nakon što objavili da se rastaju, glumačkom braku 36-godišnjeg Armieja Hammera i 40-godišnje Elizabeth Chambers - koji su si u međuvremenu nakon gadljivih optužbi na njegov račun dali još jednu šansu - napokon je došao kraj.

To u prijevodu znači da se glumac, poznat po ulogama u filmovima "Društvena mreža" i "Skrivena ljubav" na njezin zahtjev iselio iz kuće svoje uskoro bivše supruge na Kajmanskom otočju, gdje živi s njihovom djecom, 8-godišnjom Harper i 6-godišnjim Fordom, te vratio u Los Angeles. Ondje ga sudeći po izostanku bilo kakvih angažmana i najava na specijaliziranim portalima ne očekuju nove uloge i snimanja, pa će se Hammer do daljnjeg posvetiti terapeutskom radu i pomoći ovisnicima da se u dvanaest koraka oslobode pošasti i vlastitih demona.

image

Armie Hammer i Elizabeth Chambers na dodjeli Zlatnih globusa 2011.

BDG/SHUTTERSTOCK

Sličan put izlječenja je i sam prošao, pa iz vlastitog iskustva, kao tzv. trijezni partner, sad može pomoći drugima koji su završili u raljama ovisnosti. A što je bila kap koja je prelila čašu Elizabeth Chambers zasad nije poznato, ali su upućeni u zbivanja američkom portalu PageSix potvrdili da je među njima sada stvarno gotovo. Hollywood je ostao u šoku kad je Armie Hammer 2020. optužen za razne seksualne nastranosti, fantazije o kanibalizmu i napastovanja, ali je Elizabeth Chambers usprkos gadljivim optužbama koje su na kraju odbačene zbog nedostatka dokaza - suprugu odlučila dati još jednu šansu.

image

Armie Hammer i Timothee Chalamet u filmu "Call Me By Your Name"

FRENESY FILM CO/SONY/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Glumica je vlastiti povrijeđeni ponos odlučila "pogaziti" zbog djece, iako su je mnogi tada dobronamjerno upozoravali kako vuk dlaku možda mijenja, ali ćud nikada. A sudeći po njegovim izopačenim seksualnim fantazijama i igricama u kojima je sudjelovao, riječ može biti o svemu, samo ne uobičajenom i prihvatljivom ponašanju.

Armie Hammer se u središtu medijske pozornosti našao nakon što ga se povezivalo sa skandaloznim seksualnim porukama na Twitteru, a nakon toga se počelo odmotavati klupko Hammerovih prljavih tajni, ta ga je više žena optužilo za seksualno i emocionalno zlostavljanje. Glumcu su zbog toga ekspresno otkazani svi poslovi, a i Elizabeth Chambers, koja se za Hammera udala 2010., na kraju je javno pružila podršku njegovim žrtvama.

image

Elizabeth Chambers s kćeri Harper Grace i sinom Fordom

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

"Tjednima već pokušavam posložiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Na stranu sad slomljeno srce, pratim i nastavit ću slušati, te educirati se o ovim osjetljivim stvarima. Nisam shvaćala koliko ne znam. Podržavam sve žrtve napada ili zlostavljanja i molim svakoga tko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlječenje", napisala je glumica. Glumac je, pak, u ekskluzivnom razgovoru za Air Mail komentirao skandal, te otkrio da je svećenik seksualno zlostavljao kao tinejdžera, te da je zbog optužbi razmišljao i o suicidu.

Linker
25. travanj 2024 16:56