znakovite riječi

Ivana Trump u nedjelju se čula s prijateljicom u Hrvatskoj, evo što joj je rekla prije smrti

Ivana Trump redovito se vraćala u Hrvatsku, a voljela je naše more, hranu, dobra vina, ali i prijatelje koje je stekla ovdje.

Vijest o iznenadnoj smrti Ivane Trump rastužila je njene prijatelje u Hrvatskoj. Poznata poduzetnica bila je česta gošća u Hrvatskoj, a među onima koji su je dobro upoznali bili su vlasnici licence za Miss Universe Hrvatska, Marija i Vladimir Kraljević. Posljednji put Ivana je došla na izbor za Miss Universe 2019. godine, a odmah s izbora otišla je na operaciju očiju.

"Takva je ona bila, prava žena od akcije, uvijek spremna na zabavu, na smijeh, na zezanciju i ples", započela je Marija Kraljević.

image
DAMJAN TADIC/CROPIX

Kako kaže, s Ivanom su se čuli prošle nedjelje, a rekla im je da se jako veseli dolasku u Europu. Naime, zbog pandemije covida-19 Ivana dvije godine nije nigdje putovala, a danas je trebala krenuti prema Francuskoj.

"Zezali smo se u nedjelju, rekla nam je: ‘Samo dobri ljudi umiru mladi, mi ćemo živjeti vječno‘. Definitivno je prerano otišla, ne mogu vjerovati još", rekla nam je Marija.

image

Ivana Trump i Vladimir Kraljević

DARKO TOMAS/CROPIX

Posljednji put su se supružnici Kraljević s Ivanom Trump vidjeli prošlog Badnjaka u New Yorku, gdje su se našli na ručku.

"Ivana je uvijek bila, što bismo mi rekli, namontirana, pazila je da su joj frizura i šminka uvijek savršene. Nisi je mogao dočekati nespremnu, uvijek je bila profesionalna i pazila da sve bude onako kako je dogovoreno", prisjetila se naša sugovornica.

Dodala je da je Ivana jako pazila na točnost pa je tako i na njihov ručak došla minutu prije 14 sati kad su se dogovorili. Tako je odgajala i djecu, a govorila je da se time pokazuje respekt prema osobi koja čeka.

image

Ivana Trump s Vladimirom Kraljevićem u Zagrebu

DAMJAN TADIC/CROPIX

"Uvijek je pričala o svojoj djeci, bila je jako ponosna na njih. Ona i Donald sjajno su odgojili djecu, Ivana im je usadila prave vrijednosti. Djeca u takvim okolnostima znaju biti razmažena, no njihova djeca su baš odgojena na red, rad i disciplinu. Ivana je bila sportašica i mogu samo zamisliti kakav je dril prolazila, stekla sam predodžbu iz njenih knjiga", rekla je Marija.

Otkrila nam je da se Ivani u Hrvatskoj sve sviđalo.

image

Ivana Trump sa dosadašnjim Miss Universe

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

"Voljela je naše more, hranu, dobra vina, ali i prijatelje koje je stekla ovdje. Ja sam je poznavala od prvog izbora za Miss Universe, a Vladimir još iz ‘70-ih godina. Ono što ću uvijek pamtiti jest da sam uvijek ostala zadivljena njom kad bi došla. Žena je putovala satima, mijenjala avione... Ja se nakon puta osjećam kao da me vlak pregazio, a ona je uvijek bila svježa, našminkana i sređena. Kad bi izlazila iz aviona tu je uvijek bio osmijeh od uha do uha. Sjećat ću se uvijek tog osmijeha. Nikad nije imala posebnih zahtjeva, nije nikad ništa izvolijevala, nikad nije glumila bogatašicu", ispričala nam je.

image

Ivana Trump u Zagrebu

DAMJAN TADIC/CROPIX

Dodaje da je Ivana devedesetih bila jako zainteresirana za investiranje u otok Rab pa je otišla tamo.

"U to vrijeme tamo nije bilo hotela s pet zvjezdica, bio je samo hotel s tri i samo smo je tamo mogli smjestiti. Njoj to nije bio nikakav problem, bila je jako opuštena i pristupačna. Družila se s gostima, bilo je tad puno Čeha koji su je prepoznali pa se družila s njim. Bila je svjesna da se nije rodila sa srebrnom žlicom, stalno je radila i bila svjesna da je sve stekla svojim radom", zaključila je Marija i dodala da joj je jako teško povjerovati da Ivane više nema.

Linker
03. travanj 2024 00:17