prava zavrzlama

Iza jednog od najvećih skandala u Formuli 1 krije se ljubavni trokut u kojem su i Horner i Verstappen?

Prema pisanjima britanskih medija, u priču oko neprimjernih poruka koje je slao Christian Horner nepoznatoj ženi iz Red Bull tima, "upleten" je i otac trenutačno najboljeg vozača svijeta Maxa Verstappena.

Posljednjih dana, top tema britanskih medija i dalje je slučaj vođe tima Red Bulla Formule 1 Christiana Hornera. I dok je njegova supruga, bivša spajsica Geri Halliwell prošli vikend, stigla u Bahrain kako bi mu pružila potporu i "pokušala" pokazati kako je s njima sve u redu, na društvenim mrežama pojavio se video u kojem se vidi žustra rasprava između Josa Verstappena, oca trenutačno najboljeg vozača Formule 1 i Hornera u Bahrainu.

Britanski Daily mail, otkrio je kako je potencijalan razlog njihove svađe, zasad još uvijek nepoznata djevojka kojoj je Horner slao lascivne poruke. Naime, šuška se kako je upravo Jos Verstappen družio s članicom Red Bull tima.

image
JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Još je provodio vrijeme s njom dok joj je Christian slao poruke, što je izazvalo dodatnu napetost između njih, a činjenica je da se nikada nisu posebno dobro slagali", donosi DailyMail. Naime, već se neko vrijeme šuška o napetom odnosu između Hornera i tate Verstappena. Do te mjere da se govori kako je Jon iznimno nezadovoljan kako Horner vodi tim te da upravo on pretendira na mjesto novog tima, od kojeg se očekuje da i ove godine osvoji prvenstvo. Jon je navodno komentirao kako Horner ozbiljno šteti cijelom timu jer "glumi žrtvu, a on je zapravo taj koji uzrokuje probleme", otkriva izvor blizu cijeloj situaciji.

image

Jos Verstappen

JAKUB PORZYCKI NURPHOTO VIA AFP

No, tko je zapravo Jon? Baš poput svog sina, i Jon je u svijet Formule 1 ušao vrlo mlad i to sa samo 22 godine i to kao Benettonov testni vozač. Priliku je dobio 1994. No ubrzo ga je tadašnji vođa tima, Flavio Briatore posudio Simteku. Mučeći se s slabim bolidom, Verstappen je završio samo jednu od pet utrka prije nego što je momčak Simteka bankrotirala nakon Velike nagrade Monaka. Verstappen se vratio u Formulu 1, no uvijek je vozio u manje konkurentnim bolidima i to sve zajedno osam sezona, a karijeru je zaključio 2003. godine. Nakon Formule 1, okušao u drugim oblicima automobilizma, uključujući dva nastupa na 24 sata Le Mansa. Dakle, mladi Max je odavno puno uspješniji vozač od svojeg oca. A Jon je u središtu javnosti bio i zbog svog ljubavnog života. Naime, s bivšom suprugom Sophie Kumpen je dobio sina Maxa. Rastali su se 2008, no ne baš u najboljim uvjetima. Naime, Jos je završio na sudu zbog napada na Sophie. Iako je oslobođen optužbi za fizički napad, proglašen je krivim za slanje prijetećih poruka. U središtu javnosti je bio i 2011. kad je navodno napao svoju drugu također bivšu djevojku, a samo godinu dana kasnije uhićen je zbog pokušaja ubojstva nakon optužbi da je automobilom udario bivšu djevojku, ali je pušten dva tjedna kasnije nakon povlačenja optužbe. Verstappen se kasnije pomirio sa svojom bivšom djevojkom, Kelly van der Waal, te su se vjenčali 2014. Imaju kćer Blue Jaye, rođenu u rujnu 2014. Međutim, razveli su se 2017. i otad se o njegovom ljubavnom životu ne zna mnogo.

A sudeći prema nagađanjima, sada se viđao s djevojkom iz Red Bull tima, koja se svidjela i Horneru. A nakon novih informacija koje čini se dodatno kompliciraju situaciju,čini se kako je i Geri Halliwell dosta svega. Navodno nema namjeru ovih dana biti podrška svom suprugu na stazi u Saudijskoj Arabiji gdje je ovog vikenda utrka. Mnogi su komentirali kako je njihov susret na stazi prošlog vikenda itekako bio nategnut te da je Geri šetala uz svog supruga itekako kiselog osmijeha. No, navodno je saznanje o ljubavnom trokutu, ipak previše i za Geri. Horner je pak stao pred novinare i pokušao "ispeglati" cijelu situaciju.

"Iznimno sam sretan što imam predivnu obitelj i suprugu koja me podržava. Naravno, ovo sve je vrlo izazovno, pogotovo kada su u cijelu priču uključena djeca, roditelji, cijela obitelj. To nikada nije lijepo", rekao je Horner. Uz sve to, Horner je i dalje na čelu tima, a žena koja je s njim izmjenjivala poruke je suspendirana do daljnjeg. Hoće li nakon novih saznanja, momčad Red Bulla povući novi potez i maknuti Hornera, ostaje nam tek vidjeti. No, čini se kako bi se u timu Red Bulla ove sezone mogla snimiti itekako dobra televizijska sapunica.

Linker
23. travanj 2024 15:59