Franka Batelić i Viktor

 DAMIR KRAJAC CROPIX
Najvatreniji navijač

Iznenadili dolaskom: Franka Batelić u najslađem društvu na tribinama podržala supruga

Umirovljeni Vedran Ćorluka ponovo se našao na terenu, a za njega je došao navijati i sinčić Viktor.

Umirovljeni Vedran Ćorluka ponovo se našao na terenu, a za njega je došao navijati i sinčić Viktor.

Ponedjeljak je bio rezerviran za malo opušteniju utakmicu vatrenih što nisu propustili niti pjevačica Franka Batelić koja je među publikom primijećena u društvu sinčića Viktora. Zajedno su došli podržati tatu Vedrana Ćorluku koji je nakratko prekinuo igračku mirovinu kako bi s bivšim suigračima zaigrao utakmicu uličnog nogometa. Franka se za ovu prigodu odlučila za opušteno izdanje crnih traperica, žute majice i smeđe torbice brenda Yves Saint Laurent dok je trogodišnji Viktor, kao pravi navijač, na sebi nosio reprezentativni dres. No, s njima nije bila njegova sestra Greta koju je na svijet došla u studenom prošle godine.

image

Uz igrače bio je i izbornik Zlatko Dalić

DAMIR KRAJAC CROPIX
image

Pobijedila je ekipa "Bubašvabe"

DAMIR KRAJAC CROPIX

Povod njihova izlaska bio je "Vatreni ponedjeljak" i okupljanje naših proslavljenih, bivših i sadašnjih, reprezentativaca. Oni su velike travnjake nakratko zamijenili malim i to pokraj zagrebačkog trgovačkog centra City Center one West gdje su pred mnogobrojnom publikom zaigrali utakmicu uličnog nogometa. Među igračima na terenu našla su se dobro nam poznata lica kapetana Luke Modrića, Matea Kovačića, Joška Gvardiola, Lovre Majera, Marcela Brozovića, Ivana Perišića, Domagoja Livaje, Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka i brojni drugi. Igralo se 3 na tri, a igrači su se uoči početka podijelili u ekipe, a održan je i ždrijeb. Favorit natjecanja bila je ekipa "Trio gušt" koju su činili Modrić, Kovačić i Brozović, no pobjedu su ipak odnijeli Kramarić, Sosa i Majer čija se ekipa zvala "Bubašvabe".

image
DAMIR KRAJAC CROPIX
image
DAMIR KRAJAC CROPIX

Oko terena se stvorila velika gužva, a kako i ne bi kad su naši najbolji nogometaši pokazivali svoja umijeća na malom terenu u dosad neuobičajenim uvjetima. Ipak, najviše je bilo dječjih navijača koji su zdušno podržavali svoje idole što je igračima sigurno pomoglo da se osjećaju kao na najvećim svjetskim natjecanjima na kojima nižu uspjehe te da se pripreme za nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu protiv Latvije.

image
DAMIR KRAJAC CROPIX
Linker
27. travanj 2024 15:13