Ekipa filma ‘Murder Mystery 2‘: Jodie Turner-Smith, Adam Sandler, Jennifer Aniston i Jeremy Garelick

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
HOLIVUDSKA SLATKICA

Izraz lica je vrh: Jennifer Aniston nije mogla vjerovati što su joj ponudili na premijeri

Američka glumica Jennifer Aniston ostala je bez teksta na svečanoj premijeri filma ‘Murder Mystery 2‘ kad je vidjela što su joj ponudili za jelo.

Holivudska glumica Jennifer Aniston ovih dana diljem svijeta promovira drugi nastavak filmske komedije "Murder Mystery", čija je zvijezda zajedno s kolegom Adamom Sandlerom. Holivudska slatkica na premijeru u Los Angelesu stigla je u izazovnoj kreaciji s Versaceovim potpisom i ponovno dokazala da je kraljica profinjenog stilskog minimalizma.

Na premijeri se okupila kompletna ekipa filma, a Jennifer Aniston ostala je šokirana kad su joj da prezalogaji ponudili divovski sendvič. Njezin izraz lica govorio je više od tisuću riječi, jer glumica odavno ispred sebe nije vidjela takvu količinu hrane i kalorijsku bombu.

image

Jennifer Aniston

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Holivudska slatkica u veljači je proslavila 54. rođendan, a brojne rođendanske čestitke koje je tada dobila pokazale su da je i dalje jedna od najomiljenijih filmskih glumica. "S godinama postaješ sve zabavnija i sve nevjerojatnija", "Volimo te", "Ti si još od devedesetih naša najveća zvijezda", "Žena čiji sjaj ne blijedi"..., tako su glasile poruke koje je dobivala od obožavatelja.

image

Glumice Jennifer Aniston i Jodie Turner-Smith

FATI SADOU/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

"Osjetila sam jakoooo puno ljubavi od toliko mnogo dragih ljudi i sve će me to nositi dalje kroz ovu divlju i prekrasno nepoznatu godinu koja je pred nama", odgovorila im je glumica koja već više od pet godina uživa u statusu single žene. Na vrhuncu slave vjenčala se s kolegom Bradom Pittom, od kojeg se razvela nakon pet godina braka u listopadu 2005. godine, jer je Brad na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smith‘ upoznao fatalnu Angelinu Jolie. Drugi brak s američkim filmašem Justinom Therouxom potrajao je još kraće. Rastali su se 2017. nakon dvije godine braka i pet godina zajedničkog života.

image

Neuobičajeni meni na svečanoj premijeri

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 01:45