Jennifer Lopez

 INSTAGRAM/ DELOLA
1. godišnjica

J.Lo objavila neviđene fotke s vjenčanja i posvetila Benu stihove: ‘Kad ga ugledam, dođe mi da..‘

Američka pjevačica i glumica proslavila je prvu godišnjicu braka s Benom Affleckom, holivudskim glumcem, redateljem i producentom.

Američka pjevačica i glumica proslavila je prvu godišnjicu braka s Benom Affleckom, holivudskim glumcem, redateljem i producentom.

Pjesmom i dosad neobjavljenim fotografijama s njihovog vjenčanja u kolovozu lanjske godine 54-godišnja latino diva Jennifer Lopez čestitala je prvu godišnjicu braka svom suprugu Benu Afflecku, 51-godišnjem holivudskom glumcu, redatelju i producentu. Pjesmu je nazvala "Dragi Ben, dio drugi" ("Dear Ben Part II), a u njoj je opisala svoje osjećaje koji je obuzimaju svaki put kad na svojoj ruci ugleda vjenčani prsten.

image

Svadbene svečanosti trajale su danima

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Dođe mi da zapjevam, svaki put kad ga ugledam. O, dragi, ti si moj život...", tako glase stihovi koje je J. Lo posvetila svom dragom uz fotografije na kojima je Ben Affleck, odjeven u bijeli smoking nosi u naručju na dan njihova vjenčanja, i fotografiju njihova poljupca u sjenici s prizorom vatrometa na noćnom nebu u pozadini. Par se vjenčao na njegovom raskošnom imanju u Riceborou u Georgiji, a svadbno slavlje potrajalo je puna četiri dana. Svi uzvanici bili su odjeveni u bijelo, a Jennifer Lopez zablistala je u spektakularnoj couture haljini Ralpha Laurena.

image

Poljubac u sjenici uz vatromet

INSTAGRAM

Prije toga par se vjenčao sredinom srpnja u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji bez uzvanika, a Jennifer Lopez je taj događaj opisala kao najbolji mogući koji je mogla zamisliti. "Dakle, s najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benova ormara, zavjetovali smo se na ljubav do kraja života u maloj kapelici i razmijenili prstenje kao simbol našeg sjedinjenja u bračnom zavetu. oje ćemo nositi do kraja života. Na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti", izjavila je Jennifer Lopez.

Koliko joj Ben Affleck znači pjevačica i glumica pokazuje i zlatnom ogrlicom s imenom svoga supruga: nabavila ju je preklani, a u zadnje vrijeme redovito je nosi.

Linker
28. travanj 2024 11:06