Nakon 10 godina

J. Lo objavila novi spot i osvrnula se na tračeve o vjenčanju: "Ben me poznaje najbolje"

Američka pjevačica vratila se nakon deset godina diskografske stanke, a prvim singlom "Can‘t Get Enough" osvrnula se na glasine o svom vjenčanju s Benom Affleckom.

Nakon deset godina stanke napokon smo dočekali spot za pjesmu "Can‘t Get Enough" kojom Jennifer Lopez najavljuje izlazak svog devetog studijskog albuma "This Is Me … Now". Njegov naziv je parafraza naslova albuma "This Is Me... Then" iz 2002., a u prodaju u fizičkom obliku i na digitalnim platformama stiže 16. veljače.

U svega dvanaest sati od objave na YouTubeu skupio je više od pola milijuna pregleda, a Jennifer Lopez u komentarima skuplja same pohvale koje joj stižu iz svih dijelova svijeta.

"Fenomenalan glas, još ljepša pojava", "Dvije vjenčanice neponovljive J. Lo!", "Hvala ti na najljepšem novogodišnjem daru"..., pišu joj obožavatelji koji su jedva dočekali njezin povratak na scenu i prvi singl s novog albuma.

image

Vjenčanica s izrezom srca oduševila je gledatelje

JENNIFER LOPEZ/YOUTUBE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U produkciju spota uloženo je mnogo novca, vremena i truda, a priča se vrti oko vjenčanja na kojoj je mladenka, koja se ne može odlučiti oko izabranika svoga srca, predmet ogovaranja i tračeva uzvanika na svadbi.

Nakon što se na vječnu ljubav zavjetovala u vjenčanici s izrezom srca, koja je privukla najviše pozornosti i pohvala, pjevačica se presvukla u puf minicu prikladniju za ples - s drugim.

"Na prvo slušanje bilo nam je jasno da je "Can‘t Get Enough" idealna najavna pjesma za novi album. Ima energiju, pršti neobuzdanošću i strašću, te poziva na ples", izjavila je Jennifer Lopez i dodala kako je njezin suprug Ben Affleck bio uključen u kreaciju spota koji kao redatelj potpisuje Dave Meyers, nagrađivani autor reklama i spotova za izvođače poput Janet Jackson, Ariana Grande, Britney Spears, Katy Perry, Missy Elliott, Jay-Z-ja, Snoop Dogga, Pink...

image

Jennifer Lopez deveti studijski album objavljuje 16. veljače

JENNIFER LOPEZ/YOUTUBE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Naravno da sam željela čuti i Benovo mišljenje, ne samo zato što je genijalan filmaš, nego prije svega zato što me nitko ne poznaje bolje od njega. Krenuli smo u realizaciju tek kad je Ben blagoslovio ideju, kojom sam na svoj način prokomentirala sve tračeve koji su pratili naše vjenčanje", izjavila je Jennifer Lopez.

Supružnici su vjenčanje i svadbu za članove obitelji i prijatelje organizirali 20. kolovoza 2022. na Benovom imanju u Georgiji, a prije toga odradili su i brzinsko vjenčanje u Las Vegasu.

Linker
23. travanj 2024 16:58