POHVALA SUPRUGU

Javila se J. Lo nakon što je Gwyneth pohvalila Benovu tehniku u krevetu: ‘Plače mi se‘

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez gostovala je u showu "The View" u kojem je progovorila o svom suprugu Benu Afflecku čiju je vještinu u spavaćoj sobi nahvalila Gwyneth Paltrow.

Što joj je to trebalo, pitaju se mnogi nakon što su poslušali ispovijest Gwyneth Paltrow u podcastu "Call Her Daddy" u kojem je Alex Cooper otkrila brojne pikanterije o svojim bivšima Benu Afflecku i Bradu Pittu. Bez dlake na jeziku je progovorila o ljubavničkim sposobnostima svojih bivših, te otkrila koji joj je od njih dvojice draži glumac.

Bura se još nije stišala, a u priču se uključila Jennifer Lopez, koja je gostovala u showu "The View" i na sva usta nahvalila svog supruga. Da ga poznaje u dušu jasno je svima koji iole znaju išta o njihovoj ljubavi, koja je započela prije 22 godine, kad su prohodali i zaručili se, a nakon 17-godišnjeg prekida ponovno su se našli preklani. "Plače mi se od ganuća kad pomislim kakav je Ben otac. Iskreno, bolje ne mogu ni zamisliti, toliko je angažiran i zainteresiran za njihove probleme i sve što je njima važno. Od njega učim svaki dan, a navečer skupa razgovaramo i komentiramo što bi moglo biti najbolje za njih", ispričala je Jennifer Lopez i time pokazala što su njezini priorietiti.

Što se Bena Afflecka i njegovih sposobnosti u krevetu tiče ionako joj je sve poznato, jer je s njim bila u vezi prije 22 godine, pa je preklani, kad su ponovno prohodali apsolutno znala što dobiva i u tom segmentu. Iako joj komplimenti kolegice Gwyneth Paltrow na račun svoga supruga možda gode, Jennifer Lopez sigurno nije oduševljena što su njezine riječi prenijeli svi svjetski mediji, pa sad o tome mogu čitati i njezina, te njegova djeca, što joj kao majci sigurno nije nimalo ugodno.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Ajme, moja će djeca ovo čitati, što mi ovo treba, ne mogu vjerovati što sam rekla", u podcastu je izjavila i sama Gwyneth Paltrow, ali je to nije spriječilo da se taj dio emisije u montaži izreže i izbaci. Glumica je, podsjetimo, usporedila seksualne i glumačke mogućnosti Brada Pitta i Bena Afflecka s kojima je bila u vezi devedesetih godina prošlog stoljeća.

Njezina ljubavna veza s Brad Pittom počela je 1994. godine, tri godine kasnije par se zaručio, no ipak su raskinuli. Naime, glumica je tada imala 24 godine te je zaključila da je premlada za brak. S Benom Affleckom je hodala tri godine, a s njim očito nije pomišljala na brak, niti ju je on zaprosio.

image

Ben Affleck i Gwyneth Paltrow

BEI/SHUTTERSTOCK

"To je jako teško pitanje. S Bradom je bila sjajna kemija, u stilu ‘ti si ljubav mog žvota‘. A Ben je s druge strane imao sjajnu tehniku u krevetu", izjavila je Gwyneth koja se izjasnila i o glumačkom umijeću svojih bivših partnera. "Obojica su veoma talentirani, a Ben je uz to sjajan redatelj i scenarist. No, kad je samo gluma u pitanju, moj favorit je - Brad", odgovorila je. Brad Pittu je dala prednost i kad je u pitanju modni stil, izjavila je da je on romantičniji od Bena, ali se s Affleckom više smijala i svađala.

Linker
19. travanj 2024 21:07