LEPTIRIĆI U TRBUHU

Je li markantni Romain onaj pravi? Britanska pop zvijezda nikog nije tako gledala kao njega

Britanska glazbenica na španjolskoj Ibizi proslavila je 28. rođendan u društvu svog dečka, francuskog filmskog redatelja Romaina Gavrasa.

Toplinski val zahvatio je cijelu Europu, a britanska pop zvijezda Dua Lipa za proslavu svog 28. rođendana na španjolskoj Ibizi odabrala je prigodnu odjeću: laganu prozračnu haljinu i grudnjak brenda Gucci. Feštalo se na otvorenom, u klubu D10, omiljenom odredištu partijanera iz cijelog svijeta, a pjevačici je vruće bilo ne samo zbog temperature zraka, nego i leptirića u trbuhu. Njezinom rođendanskom slavlju pridružio se, naime, i glavni gost, francuski redatelj Romain Gavras, kojeg je proljetos i službeno predstavila kao svog dečka.

Svi prijatelji Due Lipe složno su ustvrdili da nikada nikog nije tako gledala kao njega nakon što se par pojavio na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, a da slična kemija među njima vlada i tri mjeseca kasnije svjedoče snimke paparazza s Ibize.

image

Rođendanski party održan je u klubu D10 na Ibizi u Španjolskoj

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Romain Gavras je francuski redatelj, rođen 4. srpnja 1981. u braku legendarnog filmskog redatelja i oskarovca Coste-Gavrasa i producentice Michele Ray-Gavras, a za razliku od oca posvetio se režiranju kratkih filmova i glazbenih spotova. Najpoznatiji je po uracima poput "Bad Girls" glazbenice M.I.A.-e, "No Church in the Wild", repera Kanyea Westa i spota za hit Miley Cyrus "Nothing Breaks Like a Heart". Početkom ove godine, rođeni Parižanin prekinuo je vezu s glazbenicom Ritom Orom, a kako su kazali izvori bliski paru, 28-godišnja Dua i njen 14 godina stariji partner druže se i upoznaju već neko vrijeme.

image

Romain Gavras je prije nje hodao s Ritom Orom

SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK

Glasine o njihovoj vezi pojavile su se još u ožujku, no par se trudio čim više sačuvati detalje za sebe, dalje od znatiželjne javnosti. Inače, Dua Lipa je 2021. godine prekinula vezu s Anwarom Hadidom, modelom, glumcem i producentom, te mlađim bratom slavnih sestara, supermodela Belle i Gigi Hadid.

image

Dua Lipa je proslavila 28. rođendan

LOIC VENANCE/AFP/PROFIMEDIA

"Dua zna koliko je važno pronaći nekoga tko razumije industriju u kojoj ona radi. Osjeća da Romain to razumije. Oboje su veliki kreativci", rekao je izbor blizak paru te nadodao da su se i Dua i Romain već predstavili užem krugu ljudi s kojima se druže. Prvi put su zajedno stigli na party nakon dodjela britanskih filmskih nagrada BAFTA u Londonu u veljači ove godine, a u ožujku su skupa stigli na reviju Saint Laurenta na Pariškom tjednu mode.

Linker
25. travanj 2024 08:02