Monegaški kneževski par na Korzici

 MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
ODMOR NA KORZICI

Je li njihov brak čvršći nego što dušebrižnici misle? Idila kneževskog para na otoku sreće

Princeza Charlene i princ Albert II. od Monaka s blizancima Jacquesom i Gabriellom odmarali su se na obali Korzike, stjenovitog francuskog otoka u Sredozemnom moru.

Princeza Charlene i princ Albert II. od Monaka s blizancima Jacquesom i Gabriellom odmarali su se na obali Korzike, stjenovitog francuskog otoka u Sredozemnom moru.

Bez obzira na brojne glasine koje su proteklih godina pratile monegaški kneževski par ili baš usprkos njima čini se da je brak princa Alberta II. od Monaka i princeze Charlene sazdan na čvršćim temeljima nego što to zlonamjerni dušebrižnici misle. Supružnike već dugo nismo vidjeli toliko opuštene i bliske kao na obiteljskom odmoru na Korzici, stjenovitom francuskom otoku u Sredozemnom moru.

image

Princeza Charlene s blizancima Jacquesom i Gabriellom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Planinski otok s 50 vrhova viših od dvije tisuće metara nadmorske visine smješten je otprilike dvjesto kilometara zračne linije od Azurne obale, zapadno od Toskane i sjeverno od Sardinije, a duž njegove obale duge tisuću kilometara prostire se dvjestotinjak pitoresknih plaža za svačiji ukus. Kneževski par odabrao je pješčane plaže na otocima Les Sanguinaires, koje su idealne za zabavu njihovih 8-godišnjih blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle. Mama je klince provozala na dasci za veslanje, a tata im je mahao i snimao ih s obale. Princeza koja će početkom iduće godine proslaviti 46. rođendan je za plažu odjenula plivačko odijelo kakvo je nosila na natjecanjima kao reprezentativka Južnoafričke Republike, a 65-godišnji Albert i blizanci su se od jakog sunca zaštitili majicama s dugim rukavima.

image

Pao je i zagrljaj

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kao i uvijek fotografije govore više od riječi, a govor tijela kneževskog para svjedoči o njihovoj ponovno pronađenoj bliskosti. Svaki brak i svaka veza imaju svoje uspone i padove, a obožavatelji najtužnije princeze na svijetu, kako su mediji prozvali monegašku princezu pučanku, vjeruju kako ćemo Charlene odsad ponovno gledati i - nasmiješenu.
Ovog ljeta navršila se dvanaesta godišnjica njihovog braka, ali monegaška princeza Charlene i njezin suprug, knez Albert II. od Monaka nisu se često pojavljivali zajedno u javnosti. Pisalo se da praktički ne dijele ni stol ni postelju, te da Charlene veći dio godine provodi u Švicarskoj, a u Prinčevu palaču dolazi samo kad to od nje zahtijevaju protokolarne dužnosti.

image

Princeza je plivala i provozala blizance na dasci, a Albert je ronio

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Princeza Charlene, podsjetimo, u švicarskoj se klinici prije nekoliko godina liječila od misteriozne bolesti, a njezino zdravstveno i duševno stanje otad ne prestaje intrigirati.

Linker
26. travanj 2024 16:47