elvie

Jedan od darova u oskarovskim poklon-vrećicama je 'najintimniji' fitness tracker

Trenutak proglašenja dobitnika Oscara izaziva suze na obje strane - i kod novih vlasnika zlatnih kipića, kao i kod onih kojima je za dlaku izmakao. No iako su ostali bez najprestižnije filmske nagrade, gubitnici zapravo nemaju zašto očajavati. Iščekuje ih, naime, goodie bag u vrijednosti i do 200 tisuća dolara.

Osim poklon bonova za tretmane u najskupljim holivudskim kozmetičkim salonima, putovanja u egzotične krajeve (Gwyneth Paltrow i Chris Martin su, naime, na račun oskarovske poklon vrećice otputovali na medeni mjesec), kozmetike, nakita i najnovijih gadgeta, ovogodišnja gubitnička vrećica sadržavala je i jedan prilično specijaliziran poklon. Radi se, naime, o vaginalnom fitness trackeru Elvie.

Promo

Ovaj mali uređaj umeće se u rodnicu nakon čega se izvode Kegelove vježbe. One podrazumijevaju naizmjeničnu kontrakciju i opuštanje mišića, a služe za jačanje ženskih spolnih organa uslijed čega je porod (i oporavak od istog) jednostavniji, sprečava se inkontinencija, ali i povećava seksualni užitak. Dok tako "vježbate", Elvie prati vaše kretnje te vam uz pomoć mobile aplikacije daje feedback i uputstva za izvođenje vježbi.

Nejasno je jedino što će muški dio gubitnika učiniti s Elvijem. K tome, ovo nije prvi primjer "diskriminacije" - prošle godine, u toj se istoj vrećici našao Fiera vibrator. A čime će se tek holivudska elita darivati iduće godine...

Linker
24. travanj 2024 23:47