Nježni div

Jedan od najsnažnijih muškaraca na svijetu rasplakao se pred kamerama: ‘Nikada neću biti poput moga oca!‘

Tom Brady snima dokumentarni film o svojoj karijeri, a prvi isječci daju naslutiti da se u njemu i privatno ogolio.

Suprug bivšeg top modela Gisele Bundchen i najbolji razigravač u povijesti američke nogometne lige NFL kao sportaš bio je nemilosrdan prema suparnicima što mu je donijelo titulu sedmerostrukog prvaka Super Bowla. No, kao muž i otac, 44-godišnji Tom Brady iznimno je nježan.

U isječku iz 10. epizode ESPN-ovog dokumentarca o njegovoj veličanstvenoj karijeri " Man in the Arena", Brady se govoreći o svoje troje djece doslovce slomio od emocija.

image

Tom s Gisele ima dvoje djece, a najstarijeg sina dobio je s glumicom Bridget Moynahan.

ORLANDO SENTINEL/TNS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"Imam nevjerojatnu djecu. Znam da im nisam tako dobar tata kao što je moj otac bio meni, no dajem sve od sebe da budemo sretna obitelj", govori u filmu Brady, dok se jasno vidi kako briše suze.

Legendarni sportaš u filmu je otkrio kako odgaja sina Johna "Jacka" Edwarda (14) kojeg je dobio u vezi s glumicom Bridget Moynahan, te njegovu i Giselinu zajedničku djecu: Benjamina Reina (12) i kći Vivian Lake (9).

"Moju djecu učim da poštuju ljude. Želim da budu ljubazni. Želim da svijet učine boljim mjestom za život", ispričao je Brady, čiji bi odgovor na pitanje kakve im karijere priželjkuje mnoge mogao iznenaditi.

Čitajte i: DOK SVIJET TUGUJE, ONA JE JEDVA DOČEKALA OVAJ TRENUTAK: JEDNOJ OD NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA NAPOKON SE VRATIO SUPRUG

image

Tom i Gisele u braku su 12 godina.

MIAMIPIXX/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Volio bih da rade posao koji ih jako zanima i da u tome budu uspješni. Ali im ne želim karijeru poput moje. Ja sam stvari znao dovoditi do krajnosti te sam često šetao po rubu. Takav tempo mogu izdržati samo najsnažniji", tvrdi Tom Brady, koji je zadnjih mjeseci sto posto posvećen obitelji jer je u veljači otišao u sportsku mirovinu.

Od tada se njega i Gisele, s kojom je u braku od 2009, često može vidjeti u romantičnim izlascima, a kad god im to dozvoljavaju školske obaveze, pridruže im se i njihova djeca.

Linker
20. travanj 2024 03:43