GLORIA 30

Jelena Rozga o tridesetima: "Tada nisam znala reći ne, sada znam"

Slavljeničkih 30 proslavili smo okupljanjem 30 zvijezda s naše scene koje su nam govorile o svojih prvih 30, sljedećih trideset, lekcijama koje su naučili i najdražim Glorijinim naslovnicama.

Jedna od naših nezaobilaznih dalmatinskih pop ikona, Jelena Rozga povodom 30. rođendana magazina Gloria prisjetila se svojih tridesetih, kada je krenula graditi svoje ime i svoj glazbeni izričaj.

"Sjećam se po odlasku iz grupe Magazin i rada na prvom albumu, dok nismo uopće znali kome će ta nova Jelena Rozga pjevati. Publika nije tada pokazala poseban interes za taj album "Oprosti, mala". U to vrijeme su krenuli problemi sa zdravljem, problemi sa štitnjačom, koncerti na kojima je bilo svega dvadesetak ljudi. Za to tada nisam bila spremna. Ali dobro, to je sve škola, i sve je to prošlo. I evo me, živa i zdrava", duhovita je pjevačica.

image

Jelena Rozga nosila je odijelo iz Garderoba Concept Storea

TOMISLAV PANCIROV

Lekcije koje je naučila karakteristične su za to razdoblje života i zajedničke su mnogima.

"Nisam znala reći ne, danas znam. Naučila sam se manje živcirati. Družim se s ljudima koji mi pašu, koji mi ne crpe energiju. Tada sam znala da moram sve to, i to je sve cijena svega ovoga. A da li bih nešto promijenila? Vjerojatno bih više slušala svoje tijelo i više se odmarala. Trebalo je tu puno strpljenja i rada, ali uz mene je tada bila obitelj Huljić koja mi je strahovito pomogla na tom putu", otkrila je, a u razgovoru nam je priznala i koji specifičan dio svog posla i ne "ljubi" previše.

"Ne volim se fotografirati. Nikada to nisam voljela, iako će vjerojatno ljudi pomisliti da mi je to dio posla pa bi mi trebalo biti lako. Ne pamtim koliko sam imala naslovnica Glorije, samo pamtim koncerte", iskrena je Jelena.

image
Gloria produkcija

Hvala suradnicima!

Stilisti Marko Plukavec/Slađana Divjak
Make-up Saša Joković/Marko Tolić/Tena Bašić/Nina Pejnović/Bojan Jončić
Kosa Ante Pažanin/Sara Rabotski/Dorotea Butigan/Sabina Grbavac Zeba
Ženska odjeća Garderoba Concept Store
Pomoć pri snimanju sadržaja Trika
Lokacija vizuala iz kampanje Trattoria Canzona
Hrana za snimanje i cattering Boogie Lab

Linker
10. travanj 2024 21:33