SLAVLJE U KUĆI

Jole čestitao kćeri 17. rođendan: "Iva je prava ljepotica na mamu"

Popularni pjevač sa suprugom Anom podiže četvero djece: kćeri Ivu, Emu i Tiju, te sina Ivana Luku koji u studenom slavi četvrti rođendan.

Popularni pjevač Joško Čagalj Jole na regionalnoj estradnoj sceni smatra se neprikosnovenim kraljem fešti, ali i u njegovom domu uz suprugu i četvero djece uvijek ima razloga za slavlje. A njihova najstarija kći Iva Čagalj, koja 23. listopada slavi 17. rođendan, na ponos svojih roditelja izrasla je u pravu ljepoticu i odgovornu mladu ženu.

Njezin dan roditelji su obilježili objavama na svojim profilima na Instagramu, a tata je objavio fotografiju dotjerane i nasmijane slavljenice uz dvije torte i balone, te uz prigodnu čestitku.

‘‘Sretan rođendan mojoj princezi koja danas slavi 17. rođendan!‘‘, napisao je Jole i zaradio brdo lajkova i komentara u kojima je istaknuto kako je Iva prava ljepotica - na mamu. Fotografije Ivinog slavlja podijelila je i njezina majka Ana Čagalj, koja je objavila zajedničke fotografije sa suprugom i kćeri i jednostavno napisala: "Slavljenica".

Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe u veljači je proslavio 51. rođendan, a s deset godina mlađom suprugom Anom u braku je od 2006. kad su se vjenčali u solinskoj crkvi Gospe od Otoka.

image

Iva je najstarija od četvero djece o obitelji Joška i Ane Čagalj

INSTAGRAM

Uz najstariju Ivu podižu kćeri 14-godišnju Emu i 11-godišnju Tiju, te sina Ivana Luku, koji će studenom proslaviti svoj četvrti rođendan. Roditelji sina nazivaju svojim velikim frajerom, a Jole je ekskluzivno za Gloriju otkrio kako smatra da su kasne četrdesete odlične godine za roditeljstvo jer je s vremenom postao mudriji i ozbiljniji, a istovremeno se može u potpunosti posvetiti obitelji, jer je profesionalno ostvaren i ispunjen.

image

Ponosni roditelji sa slavljenicom Ivom Čagalj

INSTAGRAM

"Smatram se sretnim čovjekom, jer me služi zdravlje i imam divnu obitelj, i užu i širu, što je najavžnije. Da mi se na profesionalnom planu ne ostvari više nijedna želja, ne bih se tužio", izjavio je Jole.

Linker
17. travanj 2024 16:11