Svadbena zvona

Još jedan planetarno poznati par planira vjenčanje ovoga ljeta: Na A listi celebrityja i uzvanici iz ovih krajeva

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezda porijeklom s Kosova uskoro se udaje za redatelja iz Novog Zelanda s kojim je u vezi od prošle godine.

Britanska glazbenica Rita Ora i i filmski redatelj Taika Waititi planiraju zajedničko vjenčanje, a taj gala događaj trebao bi se dogoditi već ovoga ljeta. Britanski Mirror donosi priču insajdera bliskom paru prema kojem će Ora i Taiki prvo imati intiman obred, a tek će potom organizirati glamurozno slavlje s uzvanicima.

Par je navodno već složio listu na kojoj će biti brojni slavni iz svijeta glazbe i filma, a očekuje se i dolazak Ritine obitelji iz njezinog rodnog Kosova.

image

Rita Ora i Taiki Waititi imat će dvije svadbe.

CASEY FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Vijest o skorašnjem velikom koraku na njihovom ljubavnom planu Rita i Taiki još nisu službeno potvrdili, no njihovi prijatelji tvrde da su oboje presretni zbog ove odluke o kojoj razmišljaju već dulje vrijeme, no stalno su je događali zbog silnih obaveza. Rita je ove godine bila članica žirija britanskog The Voice, a sada je angažirana i australskoj inačici ovoga pjevačkog showa. Njezin dragi, pak, koji je najpoznatiji po režiji filma Thor, dio je ekipe novog nastavka franšize Ratovi zvijezda.

image

Glazbenica s Kosova svog je dragog službeno predstavila lanjskog kolovoza.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prema pisanju britanskog tabloida, Taiki 30-godišnju Ritu nije zaprosio na klasičan način tako da pjevačica na ruci ne nosi zaručnički prsten. Nagađa se da su prvotno bračne zavjete mislili izreći na nekom tajnom mjestu, samo u krugu najbližih ljudi. Od te su ideje u međuvremenu odustali i sada rade na priprema za svoje veliko slavlje koje će se održati u Londonu.

Glazbenica s londonskom adresom i šesnaest godina stariji novozelandski filmaš koji ima jedan brak iza sebe, zaljubili su se početkom prošle godine. Već u travnju 2021. Rita je na svom Instagram računu podijelila njihovu zajedničku fotografiju, a kao par u javnosti su se prvi put pojavili na crvenom tepihu u kolovozu prošle godine kada su prisustvovali losangeleskoj premijeri filma The Suicide Squad.

Čitajte i: TKO JE MARKANTNI FRAJER KOJEG LJUBI RITA ORA: VEĆ GA JE PREDSTAVILA SVIMA KOJI JOJ NEŠTO ZNAČE

Linker
16. travanj 2024 11:25