Khloé Kardashian i Kris Jenner

 PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
ŽELI ČISTU KARMU

Još jedna u nizu drama u obitelji Kardashian: Khloe izvukla duhove iz prošlosti za svađu s mamom

Američka reality zvijezda Khloe Kardashian svojoj majci Kris Jenner predbacuje pogreške iz odgoja, te prevaru njezinog oca, proslavljenog odvjetnika Roberta Kardashiana.

Američka reality zvijezda Khloe Kardashian svojoj majci Kris Jenner predbacuje pogreške iz odgoja, te prevaru njezinog oca, proslavljenog odvjetnika Roberta Kardashiana.

Ako na svijetu postoji dijete koje ništa ne zamjera svojim roditeljima onda to sigurno nije 39-godišnja Khloe Kardashian. Dio optužbi, zamjerki i trauma iz djetinjstva koje stavlja na teret svojoj 67-godišnjoj majci i obiteljskoj menadžerici Kris Jenner, koja vuče sve konce najvećeg obiteljskog projekta u povijesti show biznisa 21. stoljeća, mogli smo vidjeti u novoj epizodi reality showa "The Kardashians".

Obilježila ju je žestoka rasprava majke i kćeri, koja je na pragu četrdesete očito još uvijek opterećena traumama iz djetinjstva koje ne može prevladati i inzistirala je na tome da pred kamerama na čistac izvede stvari s majkom. U kontekstu svog odnosa s Tristanom Thompsonom, američkim NBA košarkašem i ocem njezine djece, prvo joj u lice sasula da "jedva čeka trenutak kad će ona biti spremna priznati svoje pogreške iz prošlosti koje je počinila na njezinu štetu."

Uz ostalo majci očito zamjera i nevjeru prema svom pokojnom ocu Robertu Kardashianu, armenskom odvjetniku s kojim je Kris Jenner podigla četvero djece - kćeri Kourtney, Kim i Khloe, te sina Roberta Jr.. Kris i Robert su i nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, a upravo je Robert Kardashian kao odvjetnik svog prijatelja O. J. Simpsona devedesetih proslavio obiteljsko prezime u medijski najpraćenijem suđenju za ubojstvo u 20. stoljeću u Sjedinjenim Državama.

image

Khloe Kardashian i Kris Jenner u Los Angelesu 2015.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Robert Kardashian preminuo je od posljedica raka jednjaka u rujnu 2003. uoči svog 60. rođendana, a s Kris Jenner, svojom trećom suprugom u braku je proveo 14 godina. Razveli su se 1991. nakon što je Kris na spoju na slijepo upoznala svog drugog supruga Caitlyn Jenner, danas transrodnu osobu koja je tranziciju dovršila prije osam godina. Kako god, bila je to ljubav na prvi pogled i vjenčali su se nakon pet i pol mjeseci veze i mjesec dana nakon njezinog razvoda od Roberta Kardashiana.

"Bila sam opčinjena, jer je Caitlyn bila potpuno različita od mene", opisala je Kris Jenner koja je s Caitlyn u braku provela 22 godine i dobili su kćeri Kendall i Kylie, a Kris Jenner očito nije bilo uopće jasno što joj to Khloe Kardashian govori.

image

Sestre se vole zabavljati: Kim Kardashian i Khloe Kardashian

INSTAGRAM/KIMKARDASHIAN

"Nisam zabrljala ništa veliko, pojma nemam o čemu ti pričaš", rekla joj je, na što je Khloe odvratila da "kao i obično gura stvari pod tepih, jer problema nema ako se ne vide i ako nitko o njima ne govori".

"Sve si krivo shvatila, ne znam što insinuiraš, ali na krivom si putu", tim je riječima raspravu željela zaključiti Kris Jenner koja očito nije željela povlačiti paralele između svog odnosa s Robertom Kardashianom, te odnosa između Khloe Kardashian i Tristana Thompsona. No, Khloe je i dalje inzistirala na odgovoru na svoje pitanje: "Što ti je bilo na pameti kad si ga prevarila?", ali je Kris Jenner na to samo odmahnula rukom.

"Što god se događalo ili se događa između mene i Tristana Thompsona nema nikakve veze s odnosima kakve očekujem od ostalih članova svoje obitelji", rezimirala je na kraju Khloe Kardashian i iznijela svoje razloge zašto je s bivšim i nakon višestrukih nevjera i javnih poniženja ostala u prijateljskim odnosima.

image

Kris Jenner, Khloe Kardashian, True Thompson i Kim Kardashian

FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK

"Želim da moja karma bude i ostane čista, učinit ću sve da moja djeca imaju oba roditelja. Tristanove nevjere za mene su bile traumatične, ali to nema i ne može imati nikakve veze s našom djecom", ispričala je i tako sama sebi na neki način skočila u usta. "Moj moralni kompas mi govori da moram biti podrška svakome, premda nevjeru nisam i nikad neću zaboraviti", zaključila je.

Linker
26. travanj 2024 06:52