Emotivno sjećanje

Kći Brucea Willisa rastužila pratitelje: Mnogi su zaključili da se već oprašta od oca

Holivudska mega zvijezda i mnogima omiljeni glumac završava karijeru zbog zdravstvenih problema, objavila je u srijedu njegova obitelj na društvenim mrežama.

Rumer Willis, najstarija od pet kćeri jednog od najvećih imena iz svijeta filma - Brucea Willisa, nizom objavljenih fotografija s ocem na njezinom Instagram profilu dirnula je mnoge pratitelje. Emotivne objave, podsjetimo, stižu u trenutku kada je obitelj holivudske mega zvijezde otkrila da glumac napušta karijeru zbog teške bolesti mozga, koja je utjecala na njegove kognitivne sposobnosti.

"Naš voljeni Bruce imao je poteškoća sa zdravstvenim problemima i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga, Bruce napušta karijeru koja mu je toliko značila", poručila je obitelj Willis.

Inače, afazija je vrlo rijetka bolest, a znači gubitak ili poremećaj govora koji uključuje smanjenu mogućnost razumijevanja ili izražavanja riječi odnosno njihovih neverbalnih ekvivalenata. Posljedica je oštećenja funkcije centara za govor.

Čitajte i: Nije Bruce Willis jedini, i ove su zvijezde morale ponovno učiti čitati, hodati i govoriti

Samo nekoliko sati nakon objave, Rumer je na svojoj Instagram priči podijelila nekoliko fotografija iz djetinjstva s ocem u zagrljaju te rastužila pratitelje. Jedna fotografija prikazuje Brucea kako drži Scout dok Rumer pravi grimase u pozadini, a na drugoj glumac nosi crvenu bejzbol kapu te ljubi kćerkice u čelo. Posljednja fotografija snimljena je u kolibi na kojoj Rumer grli svog oca dok on sjedi na drvenoj stolici.

Podsjetimo, Willis je upoznao glumicu Demi Moore na premijeri filma Zasjeda, kada je ona bila u vezi s Emiliom Estevezom, inače američkim glumcem, producentom i scenaristom. Vjenčali su se 21. studenog 1987. i dobili tri kćeri Rumer Glenn Willis 1988., Scout LaRue Willis 1991. i Tallulah Belle Willis 1994. Razveli su se 18. listopada 2000. Nisu se javno očitovali o razlozima razvoda.

Willis je tada izjavio: "Osjećao sam da sam podbacio kao otac i muž time što nisam uspio učiniti sve da brak funkcionira" i zahvalio Willu Smithu za pomoć da prebrodi razvod.

image

Bruce Willis

ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ AFP

Čitajte i: Crne slutnje se obistinile: Bruce Willis zbog bolesti mozga prekida s glumom

Willis i Moore trenutno dijele skrbništvo nad tri kćeri koje su dobili tijekom trinaestogodišnjeg braka. Od prekida su se javile glasine kako će se par ponovno vjenčati, ali Moore se kasnije udala za mlađeg glumca Ashtona Kutchera. Willis je ostao u dobrim odnosima i s Moore i s Kutcherom te čak prisustvovao njihovu vjenčanju, ali bio uz nju i nakon razvoda od Kutchera.

Od razvoda je bio u vezi s modelima Mariom Bravo Rosado i Emily Sandberg, a bio je povezivan i s Brooke Burns, sve dok nisu prekinuli 2004. nakon deset mjeseci. Jednom prilikom glumca su pitali ‘želi li sina‘, a on je spremno odgovorio da može birati poželio bi još pet djevojčica.

image

Bruce Willis s obitelji

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zanimljivo je, kako su mnogi primijetili, da su objavu o zdravstvenom stanju glumca objavile sve njegove žene - kćeri, te bivša i sadašnja partnerica još jednom potvrđujući kako nije samo riječ o sjajnom glumcu, već i o velikom čovjeku.

Linker
18. travanj 2024 04:33