sretne vijesti

Kelly Osbourne: Kći ‘oca‘ heavy metala čeka prvu bebu nakon dugogodišnje borbe s ovisnošću

Nakon izlaska iz klinike za odvikavanje ostvarila joj se dugogodišnja želja za roditeljstvom, a sreću zbog dolaska prinove ne skriva ni otac bebe, američki roker Sid Wilson.

‘‘Izvan sebe sam od sreće što vam mogu priopćiti da ću postati mama.‘‘, između ostalog napisala je američka voditeljica i modna dizajnerica Kelly Osbourne (37) na svom Instagram profilu uz fotografiju ultrazvuka. Kći britanskog rokera Ozzyja Osbournea kojeg zovu ocem heavy metala, godinu dana je u vezi s glazbenikom Sidom Wilsonom (45) kojeg poznaje praktički od djetinjstva.

Upoznala ga je preko roditelja na jednom rock festivalu daleke 1999., a poznanstvo i prijateljstvo nedavno se pretvorilo u ljubavnu vezu.

Paru će to biti prvo dijete, ali do trudnoće se buduća mama prilično namučila. Naime prošle je godine otvoreno progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s ovisnošću o alkoholu i drogama što ju je priječilo da ozbiljno razmišlja o svom životu.

Čitajte i : Tisuće ljudi u mnogim hrvatskim gradovima, pa i brojna poznata lica, rekli su jasno i glasno ‘Dosta!‘

‘‘Kao žena, voljela bih da sam do sada već udana i da imam djecu, ali to mi zbog ovisnosti nikada nije bilo u prvom planu. Moja brat Jack ima tri prekrasne kćeri i sada vidim koliko sam propustila u životu jer sam bila poremećena ovisnica koja je stalno govorila - OK prestat ću sa svim kada zatrudnim. Kako sam to uopće mogla misliti.‘‘ kazala je prošlog lipnja gostujući u talk showu Red Table kojeg vodi Jada Pinkett Smith, supruga Willa Smitha.

image

Kelly Osbourne i dečko Sid Wilson

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No i za vrijeme tog intervjua nije bila posve iskrena jer se na posljednje odvikavanje od alkohola prijavila u listopadu prošle godine. Kao razlog za finalnu borbu protiv ovisnosti navela je prekid s bivšim dečkom, bespomoćnog oca koji se nekoliko godina bori s Parkinsonovom bolešću te skandala u kojem je njezina mama Sharon Osbourne izbačena i talk showa jer su ju producenti optužili da je rasistkinja. Problemi roditelja su ostali, a ona se očito konačno izvukla iz pakla ovisnosti i se veseljem očekuje rođenje svoje prve bebe.

Linker
19. travanj 2024 13:11