PRVA POBJEDA

Kevin Costner odahnuo: Bivša supruga ipak mora iseliti s obiteljskog imanja u Santa Barbari

Oskarovac se nakon osamnaest godina braka razvodi od supruge Christine Baumgartner s kojom ima troje djece tinejdžera.

Na prvom, preliminarnom ročištu u raspravi oko podjele stečevine u brakorazvodnoj parnici holivudskog velikana, 68-godišnjeg Kevina Costnera i njegove 49-godišnje supruge Christine Baumgartner, održanoj 5. srpnja, oskarovac je "odnio" prvu pobjedu. Do susreta bivših nije došlo jer se Kevin Costner na ročište uključio videopozivom s drugog kraja zemlje i cijelo vrijeme je šutio jer je riječ prepustio svojim odvjetnicima, dok je Christine Baumgartner u sudnicu stigla automobilom.

Do dogovora među suprotstavljenim stranama, kako se i očekivalo, nije došlo, ali je sudac Thomas Anderele odlučio da se Christina Baumgartner do kraja mjeseca mora iseliti s obiteljskog imanja u Santa Barbari. To je bio najvažniji glumčev zahtjev, koji je istaknuo da mu ostanak bivše u kući priječi pravo neometanog uživanja vlasništva.

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner s djecom Grace, Hayesom i Caydenom

TONY MICHAELS/ROTH STOCK/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Pritom se pozvao na stavku iz predbračnog ugovora, prema kojem Christine u slučaju razvoda ima 30 dana da napusti njihov dom, a taj rok je istekao jer je Baumgartner zahtjev podnijela 1. svibnja. Osim toga priložio je dokaz kako je imanje, čija se vrijednost procjenjuje na 145 milijuna dolara, kupio 1988., mnogo prije nego što je u njegov život ušla Christine Baumgartner s kojom je dobio troje djece; 16-godišnjeg Caydena, 14-godišnjeg Hayesa i 13-godišnje Grace.

image

Imanje Kevina Costnera u Santa Barbari

NO Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U svom zahtjevu za razvod Baumgartner je navela kako s Costnerom ne živi od 11. travnja, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike u karakteru", te zatražila skrbništvo nad djecom i mjesečnu alimentaciju od 248 tisuća dolara, o čemu se odluka tek treba donijeti. Tu svotu je Costnerov odvjetnički tim ocijenio "pretjeranom i prenapuhanom", jer Baumgartner prema predbračnom ugovoru pripada milijun i 400 tisuća dolara, a ta svota joj je, tvrde njegovi odvjetnici, već isplaćena.

Linker
25. travanj 2024 05:43