DUGO ĆE GA PAMTITI

Ljeto za pamćenje miljenika žena: Ljubavni status - slobodan, najveći porok - neumjerenost

Pjevač Marko Kutlić u duetu s Leom Deklevom osvojio je drugu nagradu žirija na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, a vikend prije toga u Puli je upoznao svog glazbenog idola.

Kraj ljeta 2023. pjevač Marko Kutlić će dugo pamtiti: prošlog vikenda je na Festivalu dalmatinske šansone, koji se 26. put održao u Šibeniku, u duetu s Leom Deklevom osvojio drugu nagradu žirija za pjesmu "Sami", a tjedan ranije na koncertu u pulskoj Areni ispunila mu se davna želja da upozna jednog od svojih glazbenih idola, talijanskog kantautora Erosa Ramazzottija.

"Prestretan sam zbog nagrade, a s Leom sam prije svega kliknuo na ljudskoj razini. U mom slučaju je taj ljudski faktor ključan u muzici i stvaranju bilo čega novog. Mislim da samo na takvom tlu može niknuti nešto zdravo i nešto što ima istinsku vrijednost. Osim Lee, koja je napisala divnu pjesmu, Branimir Mihaljević me oduševio aranžmanom i produkcijom, kao i gostujući izvođači Matija Dedić i Nikola Marjanović, koji su svojom interpretacijom pjesmi dodali još jednu dimenziju više", izjavio je Marko Kutlić, čiji ljubavni status nakon lanjskog prekida četverogodišnje veze s kolegicom Antonelom Đinđić glasi - slobodan.

image

Marko Kutlić

VEDRAN PETEH CROPIX

"Jako je teško, ali ponekad neizbježno proći razvod i prekid veze, ali nisam izgubio vjeru ni u brak, ni u ljubav", izjavio je popularni pjevač u razgovoru za Gloriju i otkrio čime ga žena može osvojiti.

"Karakterom i samopouzdanjem - to je ključno, da ima jasnu sliku o sebi. Fizički izgled i taj pokrivač i maska koju svakodnevno lijepimo na sebe nisu mi toliko bitni. To je samo dodatak", rekao je i dodao kako svojim najvećim porokom smatra neumjerenost u jelu i hranu, a svojom najvećom manom - nestrpljivost.

image

Marko Kutlić

VEDRAN PETEH CROPIX

A svoj dobar glas čuva tabletama magnezija i kalcija, koji mu pomažu kad se glasnice umorne. Ali u posljednjih petnaestak godina, koliko aktivno pjeva, naučio je, kaže, da je najbolji lijek za glasnice dobar i dug san.

Linker
01. studeni 2023 03:31