ISTRA U SRCU

Ljubavni veleslalom: Tko je Ana Vukoja, ljepotica koja je osvojila srce našeg najboljeg skijaša

Naš najbolji skijaš Filip Zubčić uoči početka priprema za novu sezonu opušta se u Umagu u društvu svoje djevojke.

Prvi poslijepodnevni meč između Austrijanca Dominica Thiema i Argentinca Facunda Bagnisa na središnjem terenu teniskog ATP turnira u Umagu naš je najbolji skijaš, 30-godišnji Zagrepčanin Filip Zubčić odgledao sam, a onda mu se u gledalištu pridružila njegova djevojka Ana Vukoja. Zajedno su uživali u vrhunskom tenisu hrvatskih tenisača Duje Ajdukovića i Dine Prižmića, u kojem je 17-godišnji splitski tenisač upisao svoju prvu pobjedu na ATP turnirima.

image

Filip Zubčić prvi je meč odgledao sam

GORAN SEBELIC CROPIX

Filip Zubčić i Ana Vukoja oboje znaju kakav je život vrhunskih sportaša: Filip je, otkako se Ivica Kostelić oprostio od skijanja, naš najbolji natjecatelj u alpskim disciplinama, a Ana Vukoja se nakon dvanaest godina treniranja i natjecanja u ritmičkoj gimnastici posvetila treninzima mlađih uzrasta u Poreču. U međuvremenu je završila Kineziološki fakultet u Zagrebu, a radi kao voditeljica u Studiju za izvedbene umjetnosti MOT 08. Ovog je ljeta s kolegicama Chiarom Pisak, Miom Dogančić, Nikolinom Popović i Hanom Čekić odradila dva dvotjedna ljetna kampa za djecu od 5 do 15 godina starosti, koji su osim plesnih radionica i treninga uključivali i uživanje u morskim radostima na gradskom kupalilštu, te posjete zabavnim parkovima kao što su aquapark Istralandia i tematski Dinopark.

image

Filip i Ana u vezi su tri godine

GORAN SEBELIC CROPIX

Filip Zubčić i Ana Vukoja u vezi su tri godine, a prilika za zajedničko druženje zbog obaveza koje ih vode na različite strane svijeta baš i nemaju u izobilju.

image

Filip Zubčić i Ana Vukoja

INSTAGRAM

Filip nikada nije pričljiv kad je riječ o Ani, a kao svoju najveću podršku uz stazu navodio je dvije godine mlađu sestru Tamaru, koja je diplomirala turistički menadžment i direktorica je Hostela 63, koji je obitelj Zubčić otvorila u strogom središtu Zagreba. Skijanje joj je u krvi, jer je i sama bila talentirana sportašica, nepobjediva slalomašica u dječjim kategorijama, koja je sportsku karijeru prekinula zbog ozljede ramena i problema sa štitnjačom.

image

Filip Zubčić, Zrinka Ljutić, Samuel Kolega, Matej Vidović, Istok Rodeš na druženju povodom kraja skijaške sezone

DAVOR PONGRACIC CROPIX

"Što smo stariji, bolje se slažemo. Među nama više nema onih dječjih nesuglasica i trzavica, jer smo oboje sazreli. Kod Filipa nema muljanja, uvijek vam sve kaže u glavu, i to u najboljoj namjeri, a meni je trebalo vremena da to shvatim", izjavila je Tamara Zubčić ekskluzivno u razgovoru za Gloriju.

Linker
06. travanj 2024 02:33